Много шофьорите не са съвсем наясно как работят колите им и това е нормално. В резултат те се притесняват да зададат необходимите въпроси, свързани с техническата поддръжка на тяхното превозно средство. А това твърде често се оказва голяма грешка!
Лятото е в разгара си и е време да помислите за AC системата на автомобила. Никой не обича да шофира в горещина и задух, но кола с едва работещ климатик, е дори по-лошо от кола без никакъв климатик. Вижте няколко лесни съвета, които ще помогнат да се чувствате по-комфортно на пътя през топлия сезон.
Колкото по-голямо е превозното средство – миниван под наем или SUV - и колкото повече са пасажерите, толкова по-голяма е неразборията по време на пътуване. Не допускайте 7-местният автомобил да се превърне в контейнер на колела. В тази статия има някои чудесни идеи за организирането му.
Непредвидените пътни повреди могат да бъдат опасно и стресиращо преживяване. Едни от най-неприятните проблеми, независимо дали сте с личния автомобил или кола под наем от Юнивърсъл кар рент, са течовете или спуканата гума по време на движение. Ето какво трябва да знаете, за да решите подобен проблем при необходимост.
Макар че градусите и настроението се покачват рязко през лятото, небето не е съвсем безоблачно за шофьорите. Сезонът на отпуските и пътуванията е съпроводен с редица потенциални проблеми, които могат да ви връхлетят в неподходящия момент. Вижте 7 от най-честите аварии на пътя през топлите месеци и заедно с нашите приятели от денонощна Пътна помощ TowingBG да потърсим техните решения.