Искате ли да разберете как винаги и навсякъде по света да намирате евтини коли под наем? Вижте няколко съвета, които могат да ви бъдат от голяма полза.
Предназначението на късите светлини, дългите светлини и фарове за мъгла, е да подобряват видимостта, когато тя падне под определена граница. Някои държави изискват автомобилите да бъдат оборудвани с дневни светлини (DRL), за да се увеличи видимостта на движещите се превозни средства през деня. При неправилно регулиране и употреба, те могат да бъдат опасни.
Благодарение на мащабните инвестиции в научни изследвания, можем да си представим бъдеще, в което гумите ще имат все по-малко отрицателно въздействие върху околната среда.
Вярвате или не, голяма част от новите автомобили излизат от завода без задължителната в миналото резервна гума. В днешно време, изглежда единствените превозни средства, които правят изключение, са SUV моделите. Но скоро и това може да се промени.
Много шофьорите не са съвсем наясно как работят колите им и това е нормално. В резултат те се притесняват да зададат необходимите въпроси, свързани с техническата поддръжка на тяхното превозно средство. А това твърде често се оказва голяма грешка!