Близо 68 % от световното население живее в страни с дясно движение, включително България. Все пак броят на държавите, в които превозните средства се движат вляво е 59. Защо има ляво и дясно движение - вижте в тази статия.
Макар че кола под наем е безопасна услуга, която може да ползвате, за да водите и взимате детето от училище, все някога мъникът ще поиска свободата да стига до там само. Преговорете заедно с него основните правила и препоръки за безопасност, за да го предпазите от пътен инцидент.
Малък, безопасен, маневрен и достъпен е най-краткото описание на колите под наем икономичен клас, предлагани от Юнивърсъл Кар Рент. Тези автомобили са популярен избор на Стария континент и получават висока оценка, заради ниската си цена, горивната си ефективност и надеждността си на пътя.
В Исландия няма влакове, а автобуси почти не съществуват. Придвижването на стоп може да бъде разочароващо, тъй като рядко минават коли със свободни места. Най-добрият начин да разгледате острова е с кола под наем.
Ако редовно пътувате по работа в чужбина, знаете, че това изисква известна подготовка. Трябва да планирате маршрута си, да поддържате връзка с колегите си, а и се налага да откривате подходящи хотели. Всъщност можете да организирате всичко това много лесно с помощта на мобилните приложения.