Пътуванията са винаги по-интересни, когато пътуваме със семейство или приятели. Нашата фирма за отдаване на коли под наем Universal Car Rent предлага миниван под наем в София за бъдещото Ви пътуване. Разполагаме с нови, последен модел миниванове и бюджетни миниванове, които може да наемете на ниски цени. Възможна е опцията кола под наем за пътуване в чужбина. В тази статия ще Ви дадем няколко причини да изберете нашите услуги при наемане на миниван.
Universal Car Rent предлага на своите клиенти опцията за наемане на бус в България или наем на бус с пътуване в чужбина. Имаме 11 години опит в сферата на отдаване на автомобили, като разполагаме с коли от икономичен клас до луксозни бусове/коли. Ето няколко причини, защо бихте искали да наемете бус под наем от нас.
Автоматик автомобили под наем бива най-търсеният клас автомобили във всички фирми за отдаване на коли под наем. В тази статия ще разгледаме най-добрите коли под наем с автоматични скорости по класове, които предлага Universal Car Rent.
Цената на горивата не е никак ниска. Независимо дали вземате автомобил под наем или управлявате собсъвения си автомобил, разходът на гориво е сериозно перо от общите разходи. Вижте 4 лесни съвета за намаляване на разхода на гориво.
Търсите евтина кола под наем? В стремежа си да сме максимално полезни на нашите клиенти, ние от рентакар компания Юнивърсъл Кар Рент проучихме кои модели водят класацията на най-предпочитаните автомобили в този ценови диапазон.