ИНТЕРСПЕЙС ГРУП ЕООД logo
Юнивърсъл Кар Рент е компания за отдаване на автомобили под наем с отлична репутация и дългогодишен опит в рентакар. Предлагаме услугата за взимане на кола под наем от Летище София - Терминал 1, Терминал 2. Услугата е напълно безплатна и осигурява удобство на нашите клиенти. Разполагаме с автомобили от всички наемни класове.
ИНТЕРСПЕЙС ГРУП ЕООД logo
Възползвайте се от услугите на Юнивърсъл Кар Рент за отдаване на автомобили под наем във Велико Търново. Ние можем да доставим навреме за вас всеки модел от нашия автопарк до избрана точка в Старопрестолния град с предварителна резервация. С нашата компания имате надежден партньор, всеки път, когато се нуждаете от индивидуален транспорт, професионално обслужване, сигурност и комфорт на пътя.
ИНТЕРСПЕЙС ГРУП ЕООД logo
Заедно с красотата на Природен парк “Пирин”, градът пази богато историческо наследство и изключителна каменно-крепостна архитектура. Тук има около 120 паметника на културата с важна художествена и национална стойност. Банско впечатлява и със специфична местна кухня, целогодишен културен календар (https://bansko.bg/en/Cultural-Events) и разбира се с отлични условия за зимни спортове с продължителност 6 месеца - от декември до май.
ИНТЕРСПЕЙС ГРУП ЕООД logo
Разлог е разположен в центъра на Разложката котловина, между Рила, Пирин и Родопите. Намира се на 151 км от столицата София. На юг е Банско (6,3 км), на югоизток Добринище (13,6 км), на североизток Белица (19,7 км) и Якоруда (30,2 км). В старинната част на Разлог преобладава възрожденска архитектура. Къщите са строени през 30-те години на XIX век и повечето от тях са обявени за паметници на културата.
ИНТЕРСПЕЙС ГРУП ЕООД logo
Солун или Тесалонике е вторият по големина град в Гърция след Атина и важен културен и административен център. Основателят му, цар Касандър, го кръщава на своята жена и сестра на Александър Македонски – Тесалоника
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми