<?echo $companyName . __(' logo')?>
Правилата за преминаване през кръгово кръстовище (КК), могат да бъдат смущаващи не само за начинаещите шофьори. Много от водачите смятат, че автомобилът, който вече е навлязъл в кръга е с предимство по определение. Това не винаги е така. Има различни видове КК, регулирането на които се извършва по различен начин. Недоброто познаване на правилата за движение в различните случаи, може да натовари излишно движението.
<?echo $companyName . __(' logo')?>
Шофирането в мъгла е предизвикателство и рискът от произшествие е повишен в такива неблагоприятни атмосферни условия. Вижте 5 изключително ценни съвета, които ще ви помогнат да се предпазите от произшествие, когато се наложи да управлявате автомобила в мъгла.
<?echo $companyName . __(' logo')?>
Всеки шофьор с валидно свидетелство за правоуправление се предполага, че познава Закона за движение по пътищата и е запознат с изискванията, които са залегнали в правилника. Не пречи, обаче, да си припомните някои от основните правила, нарушаването на които може да ви донесе сериозна глоба, а както ще научите - за някои от тях - дори по-сериозни последствия.
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми