Opel Zafira – под наем в София от Юнивърсъл Кар Рент

<?echo $companyName . __(' logo')?>

През 2008 г. немците от Рюселсхайм демонстрират иновативна пространствена концепция в клас ван. Моделът Zafira се радва на многобройни привърженици, особено сред семействата с деца. Впечатление прави третият ред седалки, който при необходимост може да потъва надолу. Така се освобождава обширно равно пространство, посредством лесен и функционален механизъм. Пространство за товарене става 495 литра. Когато седалките са вдигнати, автомобилът става седемместен, подобно на среден седан. Обемът на багажника се свива на 136 литра.

Защо да изберете Опел Зафира под наем?

Комфорт, надеждност, икономичност.

Пътуването с този автомобил е удобно и приятно. Натоварен или не, той предпазва пасажерите от тресене на шосето, благодарение на комфортните настройки на окачването. Климатикът поддържа оптимална температура по време на пътуването.
Зафира е сигурна и има стабилно поведение на пътя. Може да поддържа висока скорост на завои. Въздушните възглавници на първите два реда седалки се грижат за безопасността.

Като цяло автомобилите на Опел са икономични. Зафира не прави изключение.

С вашето семейство, приятели или колеги може да разчитате на Опел Зафира да ви отведе надеждно и комфортно до желаната дестинация за почивка или работна среща извън града.

Вземи под наем Opel Zafira на цена от €25.90/ден* от Юнивърсъл Кар Рент.
*Цена на ден за 20+ дневен наем

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми