Seat Leon – един от най-популярните автомобили в нашия автопарк

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Seat Leon е един от най-добрите, ако не и най-добрият, семеен хечбек. Той съчетава едновременно стил, практичност, удоволствие от шофирането и разумни експлоатационни разходи. Ето защо ние от Юнивърсъл Кар Рент избрахме да го представим на вашето внимание.

Моделът е изискан и по-просторен от своя предшественик. В същото време теглото и дължината му са намалени. Това се дължи на модулната платформата на VW Group MQB, на която е конструиран. Разстоянието между осите е увеличено, благодарение на което салонът е по-просторен и има повече място за задните седалки. Това дава отражение и върху обема на багажника, чиято вместимост е увеличена с 40 л и сега е 380 л.

Автомобилът е снабден с нови технологии за безопасност. Например системата следяща концентрацията на водача, която се намесва при необходимост. Друг датчик следи за напускане на лентата за движение. Фаровете са автоматични и адаптивни. Автомобилът разполага с нова информационно-развлекателна система. Тя е снабдена с 5.8-инчов чувствителен на допир дисплей, който може да работи и с гласови команди. Дизайнът му е стилен, а шофирането носи истинско удоволствие, дори и в най-трудните условия.

Двигателят придава истински характер на автомобила. Двулитровият дизел с мощност 184 к.с. е невероятно гъвкав. Моторът изстрелва колата напред още от ниски обороти, без да е необходимо многократно превключване на скоростите. Мощността му е повече от достатъчна за 1,2-тонното купе. В същото време може да разчитате на отличното окачване, прецизния волан и сигурните спирачки, за да контролирате напълно тази машина.

В спокоен трафик, разбира се, Leon може да се кара и спокойно. Tогава разходът на гориво става 5 л/100 км. Оказва се, че е възможно автомобилните страсти и тръпката от скоростта да се съчетават и с разумна икономичност.

Можете да наемете Seat Leon в София на цена от € 26.90/ден*
*Цена на ден за 20+ дневен наем

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми