VW Polo 1.4i – изключително изгоден вариант за автомобил под наем в София

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Компактният хечбек от Volkswagen Group е динамичен, стилен и модерен. Колата е идеална, ако ви се налага да шофирате дълго в претъпкания градски трафик. Практичен и маневрен Volkswagen Polo се справя отлично с паркирането в тесни пространства.

Икономичен, практичен, маневрен

Ефективният бензинов двигател загрява веднага и отчита минимален разход на гориво. Той е модерен и икономичен. Има намалено излъчване на вредни вещества в атмосферата. И по време на най-страшното задръстване, консумацията на бензин няма да е повече от 8л/км. Безшумната работа на мотора допълва удоволствието от управлението на тази машина.

Polo се представя чудесно и като динамика и безопасност на пътя. Разполага с чудесна кормилна уредба. Държи се неутрално и лесно контролируемо при достигане на оптималния режим в завой. Снабден с протектори при мокра и хлъзгава настилка. Aвтомобилът притежава ускорение, видимост, практична електроника, съвременен дизайн и удобства, които правят пътуването много приятно. Богата тапицерия, автоматичната климатична инсталация и отопляемите седалки се грижат за комфорта на пътниците. Купето е просторно, за което спомага и високият таван.

Volkswagen Polo ще се погрижи да се чувствате удобно, докато шофирате при всякакви условия. Ако решите да избягате от трафика и шума на незаглъхващите клаксони по градските булеварди, разполагате с 280-литров компактен багажник. Той е достатъчно обемен, за да побере всичко, което ви е необходимо за една кратка или по-продължителна ваканция.

Можете да наемете VW Polo в София на цена от €17.99/ден*
*Цена при 20+ дневен наем

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми