Toyota RAV4 автоматик – един SUV под наем, който ще ви достави удоволствие

<?echo $companyName . __(' logo')?>

В нашия автопарк, наред с други SUV под наем, ще откриете този балансиран модел – Toyota RAV4 автоматик под наем, който можете да покарате градско, но на който истински ще се насладите, когато го изведете извън града.

Оптималната компресия, термодинамичната ефективност и високият въртящ момент при ниски обороти, възпроизвеждат отлична динамика при нисък разход на гориво. 2.2 D-CAT двигателят се отличава с най-ниските нива на вредни емисии в своя клас, благодарение на уникалната технология на Toyota, която контролира и намалява, както азотните окиси (NOx), така и твърдите частици. Бензиновият двигател на модела е оборудван с технологията Valvematic, която увеличава мощността и намалява нивата на CO2 емисиите до 174 г/км.

Сигурността на пътниците е сред най-важните компоненти при Toyota RAV4. Автомобилът получава отлични оценки при различни тестове за безопасност при челен и страничен удар. RAV4 е снабден с въздушни възглавници за водача и неговия спътник на предната седалка, както и със странични въздушни възглавници. В допълнение може да се разчита на антиблокиращите спирачки, които се справят отлично дори при стръмен заснежен път.

Вътрешното пространство на Toyota RAV4 е просторно и добре конструирано. То се отличава с атрактивен панел, изключителен комфорт за водача и пътниците, както и много места за съхранение на необходимите вещи. RAV4 балансира между компактен и среден клас. Третият ред седалки разширява капацитета на джипа до седемместен. При необходимост те могат да се сгънат, като по този начин се освобождава обширна товарна площ.

Toyota RAV4 е достоен представител на своите оф-роуд събратята. Може да постигнете максимален комфорт по време на пътуване, благодарение на допълнителните екстри като климатик, влизане без ключ, круиз контрол, и звуковата система с шест високоговорителя. Списъкът с опции включва подобрена JBL озвучителна система с Bluetooth интерфейс, както и отопляеми седалки.

Можете да вземете Toyota RAV4 автоматик под наем в София на цена от €39.90/ден*
*Цена при 20+ дневен наем

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми