VW Touran – практичен 7-местен миниван под наем

<?echo $companyName . __(' logo')?>

В автопарка ни VW Touran е предпочитан избор за миниван под наем.

VW Touran е отлична семейна кола с отлично поведение на пътя. Той е функционален, здрав и икономичен с изчистен и практичен дизайн. Отпред има различни удобни отделения за поставяне на предмети. Всичко необходимо е на една ръка разстояние. Приятна изненада е допълнителната жабка, разположена на тавана на Touran. Всъщност, от всеки ъгъл изскача кутия или скривалище.

Volkswagen Touran предлага много приятни и лесни настройки на всичко, което e необходимо на водача и пасажерите, за да се чувстват удобно, като регулация на седалките или на кормилната уредба. Единичните задни седалки, плъзгащи се напред и назад дават комфорт на пътниците. Централната седалка на втория ред може да служи като маса. Облегалките на предните седалки имат свои собствени сгъваеми маси. Това е удобно при пътуване с деца. Първият ред пътнически седалки се сгъват и образуват маса. Така може да се транспортират предмети вътре в колата. Шестата и седмата седалки потъват в пода на автомобила и така създават обширно пространство за товарене на багаж.

Автомобилът има много ефективно окачването и остава стабилен, дори когато е препълнен или в завой. За сигурността на пътниците се грижи електронната система за стабилност (ESP), както и 9 еърбега. Здравата каросерия е устойчива при евентуален удар.

Мощността на мотора е достатъчна, за да се чувствате уверени, дори при пълно натоварване. Touran е икономичен. Консумацията на гориво отговаря на обещаното от производителя. Поддръжката му също излиза изгодно.

С Volkswagen Touran под наем от Юнивърсъл Кар Рент дългите разстояния няма да са проблем. Пътуването ще бъде сигурно, удобно и забавно за всички пасажери.

Цената за наем на VW Touran е само €26.9*
*Цена на ден за 20+ дневен наем

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми