Opel Insignia седан – отличен избор за автомобил под наем

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Уют, стил, модерни технологии

Просторното купе на Opel Insignia създава неповторим уют и усещане за качество и изискан стил. Модерните технологии на електронното табло се вписват идеално в традиционните качества на марката. Ако търсите автомобил под наем, Insignia е солиден избор.

Благодарение на инженерите и дизайнерите на Opel, автомобилът има най-ниския коефициент на въздушно съпротивление в своя клас. Забележителен е спектърът от технологии, които са превъплътени в Insignia. Колата е снабдена с адаптивни предни светлини (AFL). Устройството избира автоматично някоя от деветте различни функции за оптимално осветяване на пътя, без заслепяване на другите водачи.

FlexRide е система за стабилност и дава възможност за избор между три режима на шофиране, също така може автоматично да регулира амортисьорите в екстремни ситуации, независимо от избрания режим. Адаптивна система 4х4, която позволява непрекъснато разпределяне на въртящия момент на двигателя между четирите колела. По този начин Insignia остава стабилна при всякакви условия и има отлично сцеплението.

Опелът е оборудвана с датчик, който следи пътната маркировка и пътните знаци. При нарушение на правилата, системата издава звуков сигнал. Да, в Рюселсхайм знаят какво означава безопасност при шофиране и Insignia e една добра демонстрaция на опит и умения в това отношение.

Opel Insignia седан е динамичен и солиден, но същевременно и изящен автомобил. Моделът е подходящ за градските условия, удобен и безопасен при пътуване и подходящ като личен и семеен автомобил.

Юнивърсъл Кар Рент предлага Opel Insignia седан под нам в София само за € 35.9*
*Цена на ден за 20+ дневен наем

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми