Opel Astra J – практичен хечбек под наем

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Компанията въвежда редица подобрения по целия си моделен ред за 2011 година. Най-впечатляващи са промените подобряващи разхода на гориво и вредните емисии от CO2. Хечбекът на Astra има турбодвигател с обем 1.4 литра и мощност 120 к.с., комбиниран с механична трансмисия с 6 скорости. Резултатът е среден разход на гориво от 5.9 литра на 100 км и вредни емисии от 138 г/км.

Доверете се на Astra

Astra се доказа като надежден и икономичен автомобил и отличен избор в средния клас автомобили под наем. Подобренията на модела са решителна стъпка напред по отношение на стила и техническото съдържание на автомобила. Пример за това е новият приятен дизайн на фаровете, оборудвани с LED дневни светлини.

Astra J е предназначен за спокойно и балансирано шофиране в града или извън него. Моделът е оборудван с удобна скоростна кутия, която позволява лесна смяна на предавките. За безопасността на пътниците се грижат два еърбега на първия ред седалки. Климатикът, ABS и практичната електроника са в допълнение към немското качество и педантичност в детайлите. Информационното табло е естетично и разбираемо. Шумът е изолиран, в купето е тихо и комфортно.

Дизайнът на автомобила е приятен и мек. Отвън моделът изглежда компактен, като същевременно купето е достатъчно просторно. Разстоянието между двата реда седалки е достатъчно голямо и осигурява комфорт на всички пътници.

Багажното отделение има вместимост 370 л. Обемът може да се увеличи до 1235 л, когато задните седалките се приберат надолу.

С Opel Astra под наем от Юнивърсъл Кар Рент ще пътувате сигурно, комфортно и икономично, както в града, така и извън него.

Цената за наем на Opel Astra J е само € 17.9*
*Цена на ден за 20+ дневен наем

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми