Топ 3 модели джипове под наем в София

<?echo $companyName . __(' logo')?>

ТОП 3 класация на ДЖИП / SUV под наем в София

3-то място: Шевролет Каптива

Chevrolet Captiva под наем в София

Суперуспешният 4×4 високопроходим SUV в стил градски шик. Класа и лекота при управлението и возеното, на които може да се насладите заедно с вашата компания, благодарение на заложената концепция за 7 пасажери. Не случайно заема лидерска позиция в своя клас. Надежден, с неповторима атмосфера в купето, създаден за вълнуващи приключения през всеки сезон от годината.

2-ро място: Тойота Ланд Крузер

Toyota Land Cruiser под наем в София

Истински вседеход, на чиито качества залага ООН, когато оборудва служителите си за мисии в кризисни райони. Всичко е на нужното ниво – интериор, комфорт, пространство за багаж, екстри. Меки движения и безкомпромисна безопасност. Съвкупност в идеални пропорции на всичко, което трябва да притежава една класна SUV машина.

1-во място: Инфинити QX70

Infinity QX70 под наем в София

Титулуван от американското специализирано издание News and World Report за най-добрия луксозен компактен кросоувър за цената си. От една страна това включва елегантност и изтънченост във всеки детайл, но от друга динамичност като поведение на пътя, обезопасена по безкомпромисен начин. Мощност и лукс на отлична цена от рентакар компания Юнивърсъл Кар Рент  в София.


Вижте и останалите ни предложения за джипове под наем и вземете своя модел джип под наем при най-изгодни условия от нас!

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми