ТОП 3 ванове под наем от Юнивърсъл Кар Рент

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Представяме ви 3-те най-популярни минивана, според предпочитанията на клиентите на Юнивърсъл Кар Рент. Разгледайте всички предлагани от нас ванове под наем в София в нашия автопарк и изберете най-подходящия за своето пътуване - на изгодна цена и без скрити такси.

№3: Citroen C8 6+1

Citroen C8 - 6+1 ван под наем в София

Семейният 7-местен миниван с капацитет за 8-ми човек се нарежда на второ място в класацията, заради това безспорно предимство. Той разполага с многофункционален интериор с множество ниши и джобове, така необходими при дълги семейни пътувания, а стереоуредбата създава позитивна атмосфера. Товаровместимостта на автомобила е внушителна – 2948л. Най-важна е сигурността и Ситроен C8 я гарантира чрез голямата си гама от обезопасяващи системи. Двигателят работи плавно и безпроблемно и осигурява на водача удоволствие от шофирането на дълги разстояния.

№2: Opel Zafira 6+1

Opel Zafira - 6+1 ван под наем в София

За кратък период от време миниванът се превърна в безспорен лидер в своя клас. Дизайнът е изпипан, а автоматиката позволява пълноценно удоволствие от шофирането. За комфорта на водача допринася панорамният покрив на Опел Зафира, както и фината настройка на окачването му. Икономичен и оборудван с 4 еърбега и надежден ABS.

№1: Volkswagen Touran 6+1 automatic

VW Touran - 6+1 ван автоматик под наем в София

Идеалният семеен миниван - той е създаден за комфортно пътуване на цялото семейство. Миниванът разполага с предостатъчно вътрешно пространство и многофункционален интериор, който може да пригодите към разнообразните нужди на най-малките пътешественици. Освен задължителните екстри, за удобството на пасажерите се грижи отлична спирачна система и ходова част. Може да разчитате на VW Touran, когато планирате своята забавна и безопасна семейна ваканция.


Разгледайте и класацията на най-популярни джипове под наем в София, както и топ 3 евтини автомобили под наем в София.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми