Високопроходимите автомобили - джип или миниван под наем да изберете

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Високопроходимите автомобили са отличен избор, когато се налага да преодолявате труден терен, за транспортиране на обемисти стоки или когато планирате пътуване с цялото семейство. Може да избирате между различни модели миниван под наем или джип под наем от Юнивърсал Кар Рент, според предназначението на автомобила, което планирате.

Гумите 4x4

Гумите на 4x4 / SUV автомобилите са проектирани да издържат на голямо натоварване. Отличават с висок индекс на товароносимост и твърда външна стена. Имат отлични качества за преодоляване на неасфалтирани пътища и стръмни наклони. Осигуряват по-добро сцепление при неблагоприятни метеорологични условия, като сняг и лед, в сравнение с конвенционалните летни гуми.

Протекторът на гумите 4x4

Конвенционалните гуми не могат да преодоляват блатисти трасета, т.к. калта и тревата бързо запушват протектора. Това предизвиква колелото да се върти все по-бързо, като по този начин изкопава все по-дълбока дупка и превозното средство закъсва.

В сравнение с тях, гумите 4х4 се отличават с по-широка шарка, по-дълбоки вдлъбнатини и по-голям протектор. Това им осигурява голямо предимство на труден терен - трева, кал или сняг. Дори протекторът да се запълни, увеличената контактна площ създава достатъчно триене и превозното средство може да продължи да се движи.

SUV или минаван под наем да изберете

Ако се нуждаете от високопроходимо превозно средство под наем, съобразете изборът си с употребата, която предвиждате.

  • Миниван

Ако смятате да използвате превозното средство предимно на асфалтиран път и магистрала, от Юнивърсал Кар Рент ви препоръчваме да изберете най-подходящия за вас модел миниван под наем

Техните гуми приличат на стандартните автомобилни гуми, но притежават идеална шарка за инцидентно използване извън пътя. Те са точният избор, ако планирате семейно ваканция или бизнес пътуване с повече колеги.

  • SUV / Джип

На другият край на скалата са офроуд автомобилите. Те са подходящ вариант, когато се налага да преминавате труден терен, т.к. осигуряват оптимално сцепление и на най-екстремните терени. Само вижте характеристиките на нашия модел Тойота Ленд Крузър.

Трябва да имате предвид обаче, че гумите им 4x4 на са предназначени за стандартни пътища. Те са мощни и бързи, и на асфалт съпротивлението при търкаляне се увеличава, като резултатът е прекомерен разход на гориво.


В автопарка на Юнивърсъл Кар Рент може да избирате между различни варианти миниван под наем или джип под наем, така че заявеният модел да пасва идеално на вашите цели.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми