Посрещнете Великден с най-евтиния rent a car в Европа

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Обмисляте ли вашето малко бягство за Великденските празници? Знаете ли къде е най-вдъхновяващо и същевременно най-евтино да отидете?

Тази година почивните дни около светлия християнски празник се четири -  от 14 до 17 април. Ето ви прекрасна възможност да се измъкнете за кратка ваканция в България и заедно с тайфата да изживеете един незабравим Великден с кола под наем в София от Юнивърсъл Кар Рент.

Що се отнася до цените на rent a car услугата у нас и в останалите страни на континента, просто няма място за сравнение.

София е най-евтиното местоположението на коли под наем, като за сравнение средната цена на услугата през доставчиците е £ 100!

Това е в рязък контраст с наемането на един и същи модел тук и в Женева например, където средната цена идва в невероятните £ 370. На всичкото отгоре София не е просто евтина дестинация, а една от най-добрите за краткотрайно бягство с приятели.

Защо си заслужава да доведете приятелите си тук за Великден? Не че и сами не можете да им разкажете, но вижте и нашите предложения.

Природен парк Витоша

Трипчето из Витоша е едно от най-добрите неща за вършене, докато сте на посещение в София. Природният парк е  естествена граница на столицата, лесно достъпен е и има много какво да се види и прави.

Боянската църква, "Св. София" и катедралата "Св. Александър Невски"

България се къса по шевовете от прекрасни църкви и катедрали, като много от тях се намират в славната столица. Трите християнски храма са връх в културен, исторически и архитектурен план и са на световно ниво.

Народният театър "Иван Вазов"

Вземете си билети за представление в Народния театър и прекарайте една незабравима вечер на комедия, сълзи, танци и музикални изпълнения. Красивите градини, които обграждат неокласическата сграда допринасят още повече за прекрасния следобед на пътешественика. И не забравяйте да посетите многобройните кафенета и пъбове пръснати наоколо.

Пешеходни обиколки

Забележителностите на града са в изобилие, а много от тях са и безплатни. Минете по малките централни улички и се насладете на местната архитектура, култура, храна и вино. На ваше разположение са безброй стилни и артистични заведения, където да отпочинете и да споделите впечатленията си.

Зоопарк София

Вижте най-големия хищник, обитаващ планините на страната -  кафявата мечка, чийто дом е един от най-старите и най-големите зоопаркове в Европа.

Разбира се нищо не ви пречи да си набележите места и неща за правене извън града, които и в няколко тома не можем да опишем. Разполагате с достатъчно време, а и ще ви останат средства да реализирате плановете си.

Коли под наем в София, България

България може да е вашата евтина и красива дестинация за този Великден. Тук е най-евтината rent a car услуга в Европа, а като цени и качество Юнивърсъл Кар Рент нямат конкуренция.

Юнивърсъл Кар Рент е рентакар компания с отлична репутация, предлагаща богат избор от автомобили под наем в София - винаги на изгодна цена.

На всеки наш клиент предлагаме безплатна доставка и прибиране от и до всяка точка в рамките на София на наетия автомобил. Гарантираме безкомпромисно качество и атрактивни цени, стартиращи от €13.90 / ден.

Очакваме ви!

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми