BMW Х5 – луксозен SUV с характер

<?echo $companyName . __(' logo')?>

BMW X5 под наем в София от Юнивърсъл Кар Рент, е предназначен за движение по всички видове пътищата, благодарение на впечатляващия пътен просвет и независимото окачване на всички колела. Луксозният SUV е оборудван с 3-литров дизелов двигател и постоянно 4х4 задвижване или x-Drive. Той е още по-спортен, ефективен и модерен от своя предшественик. Джипът предлага повече удоволствие от шофирането и остава еталон в продукцията SUV на BMW.

Лукс, динамичност, характер

Джипът има отлични показатели и разход на гориво, благодарение на технологията на EfficientDynamics. Моделът е оборудван с 8-степенна автоматична скоростна кутия, която позволява запазването на динамиката при смяна на предавките и намалено триене. Ускорява до 100 км за по-малко от 7 секунди, като съчетава оптимална ефективност и максимален комфорт. Водачът разполага с изключителен волан и едни от най-удобните колани. Системата за безопасност x-Drive работи отлично. Това си проличава веднага при влизане в остри завои с по-висока скорост. За сигурността допринася съвършената спирачна система.

Безпогрешна електроника

Обновеното поколение на контролната системата i-Drive предлага по-удобно и интуитивно управление на всички функции, като звук, навигация и телекомуникационни системи.

BMW X5 разполага с отлична навигация и мултимедиен екран с удобно меню.

Хармоничен дизайн

Изключителният дизайн на BMW X5 се отличава с хармонични пропорции. Едновременно с това джипът излъчва спортен дух, сила и изключителна елегантност.

Интериорът в купето впечатлява с широки възможности за трансформация и луксозна атмосфера. Висококачествените материали, от които е изработен, придават характер и неподправен стил на колата. Високата конструкция осигурява оптимална видимост на пътя.

Вътрешно пространство и багажник

Купето е снабдено с три реда седалки, позволяващи превозването на 7 пътници. При необходимост багажното отделение може да се трансформира, увеличавайки обема си от 620 до 1750 л. Работата на климатика и отопляемите седалки е забележителна.


Вземете BMW Х5 3.0d x-Drive под наем в София на максимално ниска цена от рентакар агенция Юнивърсъл Кар Рент.

Задължителни условия за наемане на луксозен джип BMW Х5 под наем в София:

  • Навършени 25 години.
  • Да разполагате с валидна кредитна карта на ваше име
  • или да наемете джипа на името на фирма.

За да получите специално ценово предложение за наем на БМВ Х5, пишете ни на booking@uni-carrent.com или ни позвънете на 0700 89 0 83.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми