7 от най-честите аварии на пътя през лятото

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Макар че градусите и настроението се покачват рязко през лятото, небето не е съвсем безоблачно за шофьорите. Сезонът на отпуските и пътуванията е съпроводен с редица потенциални проблеми, които могат да ви връхлетят в неподходящия момент. Вижте 7 от най-честите аварии на пътя през топлите месеци и заедно с нашите приятели от денонощна Пътна помощ TowingBG да потърсим техните решения.

1.ПРОБЛЕМИ С АКУМУЛАТОРА

Автомобилният акумулатор има досадния навик да пада в най-неудобния момент. След като позвъните на Пътна помощ TowingBG и следвате инструкциите на оператора, той може да разбере дали се нуждаете от подаване на ток или от смяна на батерията. Обикновено новият акумулатор може да бъде донесен и инсталиран на място.

2.СПАДНАЛА ИЛИ СПУКАНА ГУМА

Може да се нуждаете от помощ за смяна на спуканата гума по ред причини. Такива са безопасността, физическа неизправност, липса на инструменти, за да извършите сами подмяната или поради неопитност.

Има още много различни ситуации, при които може да се нуждаете от помощ за този вид ремонт. Вие може да не сте в състояние да се справите сами, но Пътна помощ TowingBG винаги ще намери решение.

3.АВАРИЙНО ПОДАВАНЕ НА ГОРИВО

Ако сте изчерпали горивото си, Пътната помощ може да ви снабди с достатъчно количество, за да стигнете до най-близката бензиностанция.

4.ПРЕГРЯВАНЕ НА АВТОМОБИЛА

Един от най-често срещаните проблеми на пътя през лятото, е свързан с прегряването на автомобила. Проблемът е сериозен, тъй като двигателят може да бъде напълно повреден.

При първи признаци на прегряване, отбийте възможно най-скоро на безопасно място, включете аварийните светлини и се свържете с Пътна помощ.

5.МЕХАНИЧНИ АВАРИИ

Имаше време, когато шофьорите можеха да извършват сами повечето ремонтните дейности при пътна повреда на автомобила. За съвременните по-сложни двигателни системи и електроника, е много по-добре да се обадите на професионалист, който да установи проблема.

Техниците на Пътна помощ ще прегледат колата и ако е възможно ще извършат дребните поправки на място. Екипът може да ви помогне да стартирате автомобила, да смените предпазителите, да поправите повредените фитинги на маркучите и др. В случай, че проблемът е по-сериозен, ще бъде организирано теглене.

6.ТЕЖКА ПОВРЕДА

Пътната помощ е изключително удобна, когато колата ви трябва да бъде изтеглена. Ако се стигне до там, то е защото превозното средство има признаци за по-големи щети, които е невъзможно да бъдат фиксирани и отстранени на пътя.

7.ИЗГУБЕН КЛЮЧ

Това може да се нарече и "аварийна ключарска услуга" или нещо подобно. Тя е предназначена да ви помогне, ако ключът на колата ви е откраднат, изгубен или заключен в купето.

Пътната помощ TowingBG е най-лесното решение, когато ви връхлети проблем на пътя. На практика това означава, че професионалната помощ, е на разстояние един телефон разговор - 0879 203 640. Осигурете си спокойствие, пестейки време, пари и разправии.

А ако сте решени да не позволявате на нищо да провали плановете за вашето пътуване, винаги може да резервирате евтина кола под наем в София, при отлични условия от Юнивърсъл Кар Рент.

 

 

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми