Как да организирате 7-местния миниван или SUV?

<?echo $companyName . __(' logo')?>

За не малко шофьори идеята за подредена кола звучи почти богохулно, но ще откриете, че спретнатият автомобил може да направи нещата доста хубави. Колкото по-голямо е превозното средство – миниван под наем или SUV - и колкото повече са пасажерите, толкова по-голяма е неразборията по време на пътуване. Не превръщайте 7-местния автомобил в търкалящ се контейнер. В тази статия има няколко чудесни идеи за организирането му.

ПЪРВА СТЪПКА: Почистете добре колата. Извадете всичко излишно от нея и оставете само това, от което наистина се нуждаете в превозното средство.

След като сте се освободили от излишните предмети, е ред да почистите автомобила, както отвън, така и отвътре.

ВТОРА СТЪПКА: Едва след това ще може успешно да приложите най-добрите начини за организирането на вашите вещи и вътрешното пространство.

1.Вземете си напитка и се отпуснете

Съвременните модели миниван са изминали дълъг път от гледна точка на комфорта за шофьора и неговите спътници, с изобилието от поставки за чаши и всевъзможни ниши. Така че вие може просто да си вземете свежа напитка, без да се притеснявате, че тя ще се разлее. Винаги има къде да я поставите удобно и стабилно.

2.И кучето идва

Пътувате ли с вашия домашен любимец понякога? Помислете за подходящо приспособление за превозването му, като предпазен калъф или хамак за задната седалка, които осигуряват удобство на животното и държат космите и мръсотията от калните му лапи далеч от тапицерията.

3.Найлонови торбички? Дайте ги насам!

Не ви ли се струва, че имате прекалено много найлонови торбички от пазаруването на хранителни продукти. Те са отлично попадение, когато организирате колата си. Вземете празна кутия от мокри кърпички и я напълнете с излишните пликчета. Така всеки път, когато търсите торбичка за боклук, пелени и всякакви разнообразни нужди, ще имате това удобно приспособление под ръка.

4.Не е в жабката…

Всички са опитвали да открият нещо в жабката, от което се нуждаят на момента и да не могат да го намерят. Персонализираните органайзери могат да направят достъпа до документите на колата, важните разписки или бележки лесен, така че веднъж завинаги да се спре хаосът в най-важното шкафче на автомобила.

5.Къде са ми очилата?

Един най-обикновен органайзер за чанта може да приюти вашия портфейл, слънчеви очила и други дребни, но важни предмети, удобно поставен между предните седалки.

6.Има ли гладни?

Потърсете голяма пазарска чанта с много отделения. Тя ще свърши чудесна работа, за да постигнете най-доброто организиране на един миниван. Така игрите, количките, куклите, пастелите, леките закуски и всички други неща, които ще направят вашето пътуване леко и приятно, ще са на една ръка разстояние, без да пречат на никого.


В личния автомобил или автомобилът под наем от Юнивърсъл Кар Рент, прекарваме голяма част от времето си. Така че защо да не го поддържаме чист и организиран, подобно на дома или работното ни място?

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми