9 безплатни приложения за вашето бизнес пътуване с кола под наем

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Ако редовно пътувате по работа в чужбина, знаете, че това изисква известна подготовка. Трябва да планирате маршрута си, да поддържате връзка с колегите си, а и се налага да откривате подходящи хотели. Всъщност можете да организирате всичко това много лесно с помощта на мобилните приложения.

От коли под наем от Юнивърсъл Кар Рент избрахме 9 от тях, които да ви бъдат от полза по време на вашите бизнес пътувания. Всички приложения от списъка, са достъпни за телефони с Android и iOS.

1. WhatsApp

Можете да поддържате връзка с колегите си по всяко време с WhatsApp! Това е най-известната услуга, с която може да изпращате съобщения и да осъществявате повиквания.

2. Google Maps

Притеснявате ли се, че може да се изгубите, докато пътувате към важна среща? Използвайте навигационната функция на Google. Просто въведете желаната локация и приложението ще ви насочи в правилната посока.

3. Slack

Нямате време да отговаряте на имейли по време на вашето бизнес пътуване? Slack ви позволява бързо и удобно да комуникирате с колегите си. С това приложение можете да изпращате частни и групови съобщения в реално време. Можете също така да споделяте и изпращате преработени документи.

4. HotelТonight

Все още не сте резервирали хотел в града, до който пътувате? С приложението HotelTonight можете бързо да намерите оферти за хотел в последната минута. Хотели от цял ​​свят се абонират за това приложение.

5. Oanda Currency converter

По време на вашите бизнес пътувания, може да се наложи да боравите с различни валути. С генератора на валута Oanda, ще сте наясно с валутния обмен и ще можете лесно да конвертирате сумите. Това е много удобно приложение за международни пътници.

6. Hopper

Винаги търсите евтин полет? Hopper ще ви каже точно къде да купите най-изгодния билет и кога ще бъде налична най-добрата цена за вашата дестинация.

7. FlightAware

За вашето бизнес пътуване вие не желаете да бъдете неприятно изненадани от закъснения или анулиране на полети. С приложението FilghtAware ще получавате информация в реално време за всички полети по целия свят. Когато се появят новини или актуализации, ще получавате съобщение. По този начин никога повече няма да бъдете изненадани от авиокомпаниите.

8. Skype

Всеки е чувал за Skype и затова не можем да не го включим в нашия списък. Skype ви позволява удобно да организирате видео разговори с вашите колеги от отдалечени места. Ако трябва да обсъдите нещо бързо, вие просто се обаждате или пишете в чат чрез Skype.

9. Google Translate

Вашите бизнес пътувания може да включват страна, в която не говорите езика. Google Translate ще ви помогне в тази ситуация. Това приложение превежда всичко, което искате да кажете на повече от 100 различни езика.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми