Връщате колата под наем? Не забравяйте багажа си!

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Често се случва клиентите на rent a car да забравят свои вещи в колата под наем, след като я върнат в края на пътуването си. Понякога те осъзнават това във възможно най-лошия момент – когато се качват на борда на самолета или когато пристигнат у дома (което може да е от другата страна на планетата). Така връщането на ценните предмети се превръща в огромно предизвикателство. Ето как да сте спокойни, че не оставяте нищо в автомобила, който връщате.

ТВЪРДЕ МНОГО ОТДЕЛЕНИЯ, УМОРА И РАЗСЕЙВАНЕ

Всъщност не е чудно, че клиентите забравят свои вещи, тъй като всяка модерна кола е оборудвана с практични отделения за съхранение из целия автомобил – във вратите, под седалките, на таблото, над сенника, в багажника и т.н. Съвременните автомобили са проектирани с множество удобни отделения за всичко, което може да използвате докато шофирате - слънчеви очила, мобилни телефони, iPad, портфейли, паспорти, самолетни билети, кредитни карти, дребни за паркиране, видеокамери, навигационно оборудване и други.

Освен това е напълно разбираемо да чувствате умора в края на пътуването - ранно ставане, бързането да хванете полета си или сте завързвали бизнес контакти до късно в онзи чуден бар… Накратко има достатъчни причини да забравите нещо ценно в колата.

НАЙ-ЧЕСТО ЗАБРАВЯНИТЕ ПРЕДМЕТИ В КОЛИТЕ ПОД НАЕМ

Вижте списък с най-често забравяните предмети в колите под наем, както и местата, където ги откриваме:

  • чадъри - в багажника и върху таблото;
  • видеокамери - под предните седалки;
  • iPad - в органайзера зад предните седалки;
  • сателитна навигация - в жабката;
  • слънчеви очила - в отделенията на вратите и централната конзола;
  • лаптопи - под пътническата седалка и в багажника.

КАК ДА НЕ ЗАБРАВЯТЕ НИЩО?

Лесно може да предотвратите забравянето на ценни предмети, като отделите време да проверите внимателно колата. Но не на летището, а още в хотела!

КАК МОЖЕ НЯКОЙ ДА ЗАБРАВИ ТОВА?

Може би сте убедени, че няма начин да се случи на вас, но истината е, че хората по целия свят забравят най-невероятни неща, докато пътуват. Наскоро една голяма международна rent a car компания реши да води списък на всички предмети, които открива в колите си в продължение на три месеца. Резултатът е невероятен: протези на крайници, инвалидна количка, стъклено око, зъбни протези, брачни халки, тромбон, хладилник, бельо, белезници, хирургически ръкавици, цветя, прясна риба, обувки, чанта, 100 000 евро в брой, печена наденица (под капака) и дори бебешка седалка за кола, заедно с бебето!


Забравихте ли нещо? В случай, че сте прочели тази статия, но все още оставяте важни неща в колите под наем на UniCarRent, моля, свържете се своевременно с нас! Ако въпреки всичко, изгубените вещи си останат изгубени, имате още една възможност – вашата пътна застраховка. Все пак е най-добре да не допускате нещата да стигат толкова далеч.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми