Топ 3 среден клас коли под наем в София

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Двоумите се в избора си на автомобил под наем в среден клас? Запознайте с водещите модели в този ценови диапазон от класацията на Юнивърсъл Кар Рент и вземете вашата кола под наем при най-изгодни условия от рентакар агенция номер 1 в София.

1. Ситроен C4

Ситроен C4 под наем от Юнивърсъл Кар Рент има супер модерен и елегантен дизайн. Моделът е компактен, но същевременно осигурява пълен комфорт за всички 5 пасажери. Автомобилът е сигурен и стабилен на пътя, което го прави особено подходящ за водачи с по-малък опит.. Със своя 408-литров багажник ние от Юнивърсъл Кар Рент сме съгласни с оценката на потребителите, че автомобилът е безспорен лидер в своя клас. Един наистина отличен избор за шофиране в града или извън него.

Наеми автомобила

от €22.90 / ден (за 20+ дневен наем)
 

2. Пежо 308

Водачът на Пежо 308 SW под наем от Юнивърсъл Кар Рент може да се наслаждава на безпогрешно поведение на пътя, маневреност, икономичност и пълен комфорт, а пасажерите на просторното купе и отличният интериор. Обемният багажник допълва изключителните характеристики на модела, които го превръщат в отличен избор, както за града, така и за дълги пътувания.

Наеми автомобила

от €26.90 / ден (за 30+ дневен наем)
 

3. Шкода Октавия

Шкода Октавия под наем от Юнивърсъл Кар Рент е изключително успешен 5-местен седан, който предлага здравина, сигурност и комфорт – всичко необходимо за едно по-спортно изживяване. Комфортът на водача и неговите спътници е гарантиран. Автомобилът е еднакво 

Наеми автомобила

от €31.90 / ден (за 20+ дневен наем)

Разгледайте и останалите ни предложение за среден клас коли под наем тук.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми