Най-добрите автоматични коли под наем по класове

Автоматик автомобили под наем бива най-търсеният клас автомобили във всички фирми за отдаване на коли под наем. В тази статия ще разгледаме най-добрите  коли под наем с автоматични скорости по класове, които предлага Universal Car Rent.

Ето го и списъкът с коли под наем автоматик, подреден от нисък към висок клас : 

  • Евтини коли под наем

Сеат Ибиза ФР

Сеат Ибиза автоматик под наем

Сеат Ибиза ФР под наем е спортният вариант на всеизвестния модел на Сеат. Автомобил отличаващ се със свеж спортен дизайн, просторен интериор, голям капацитет на багажник (за класа си) и завидни способности на двигателя. Това малко бижу бива предпочитано от малки семейства и ентусиасти на спортните автомобили. За повече информация посете страницата на автомобила в секция "Евтини коли под наем" или "Автоматици под наем".

Цена от 20€/ден с вкл. ДДС.

 

 

  • Среден клас коли под наем

Сеат Леон автоматик

Сеат Леон автоматик под наем

Сеат Леон автоматик под наем е друг изключително успешен модел на испанския производител Сеат. Той се характеризира с елегантен дизайн и икономичен дизелов двигател, който обаче изобщо не бива слаб. Разполага с по-просторен интериор и багажник от Сеат Ибиза ФР, разгледан по-отгоре. Бива предпочитан този автоматик под наем от семейства с повече багаж. За повече информация посетете страницата на автомобила в секция "Среден клас коли под наем" или "Автоматици под наем".

Цена от 23.9€/ден с вкл. ДДС.

 

 

  •  Миниван под наем

Мазда 5 автоматик

Мазда 5 автоматик под наем

Мазда 5 автоматик под наем е 7-местен миниван на японският автомобилен концерн Мазда. Този мултифункционален миниван има стилен дизайн и мощен бензинов двигател. Със среден разход от 8Л/100км, той също бива икономичен за размерите и възможностите си. Бива предпочитан от семейста с много багаж за дълги пътувания. За повече информация посетете страницата на автомобила в секция "Ванове под наем" или "Автоматици под наем".

Цена от 30€/ден с вкл. ДДС.

 

 

  •  Джип под наем

Тойота РАВ4 4х4 автоматик

Тойота РАВ4 автоматик под наем

Тойота РАВ4 автоматик под наем бива един от най-продаваните автомобили в света на най-големият японски автомобилен производител Тойота .Със своя спортен дизайн и наличие на 4х4 задвижване на гумите, Toyota RAV 4 под наем е избора на семейства, нуждаещи се проходим джип за своята ваканция в планината. Aвтоматичната скоростна кутия го прави удобен и за градски условия, като се има на предвид натовареният трафик в столицата София. Предпочитан е от семейства с багаж, нуждаещи се от високо проходим автомобил. За повече информация посетете страницата на автомобила в секция "Джипове под наем" или "Автоматици под наем".

Цена от 34.9€/ден с вкл. ДДС.

 

  •  Бус под наем

​Мерцедес Виано 4х4 луксозен автоматик

Мерцедес Виано 4х4 автоматик
под наем

Мерцедес Виано 4х4 луксозен автоматик под наем е най-високо изпълнение на всеизвестният и доверен производител Мерцедес .В случай , че желаете да организирате семейно или бизнес пътуване , наемането на бус под наем Мерцедес Виано 4х4 е правилният избор. Предлагаме възможност на нашите клиенти да пътуват както в България ,така и в чужбина. Мерцедес Виано 4х4 е съчетание от комфорт и стабилност на пътя .Снабден е с автоматична скоростна кутия и дизелов двигател, което го прави изключително икономичен за дълъг път. За повече информация посетете страницата на автомобила в секция "Микробуси под наем" или "Автоматици под наем".

Цена от 70€/ден с вкл. ДДС.
 

  • Луксозни коли под наем

​Jeep Grand Cherokee луксозен автоматик

Jeep Grand Cherokee луксозен джип
автомобил под наем

Jeep Grand Cherokee луксозен джип под наем е най-доброто изживяване, което може да си подарите при наем от нас .Този луксозен джип под наем е оборудван с три литров дизелов двигател с постоянно 4х4 задвижване. С луксозният си интериор ще ви накара да се чувствате като вип персона. С този джип може да се насладите на лукса, който ви поднася и динамиката, с която се движи. Усещане, което трябва да бъде опитано, защото думите няма да успеят да опишат изживяването. За повече информация посетете страницата на автомобила в секция "Луксозни коли под наем" или "Автоматици под наем".

Цена от 95€/ден с вкл. ДДС.