Най-добрите автоматични коли под наем по класове

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Автомобили автоматик под наем е най-търсеният клас във всички фирми за отдаване на коли под наем. В тази статия ще разгледаме най-добрите модели с автоматични скорости по класове, които Universal Car Rent предлага.

Ето го и списъкът, подреден от нисък към висок клас : 

  • Евтини коли под наем

Сеат Ибиза ФР

Сеат Ибиза ФР под наем
Сеат Ибиза автоматик под наем

Сеат Ибиза ФР под наем е спортният вариант на всеизвестния модел на Сеат. Автомобилът се отличава със свеж спортен дизайн, просторен интериор, голям капацитет на багажник (за класа си) и завидни способности на двигателя. Това малко бижу е предпочитан избор от малки семейства и ентусиасти на спортните автомобили. За повече информация посете страницата на модела в секция "Евтини коли под наем" или "Автоматици под наем".

Цена от 20€/ден с вкл. ДДС.

 

 

  • Среден клас коли под наем

Сеат Леон автоматик

Сеат Леон автоматик под наем
Сеат Леон автоматик под наем

Сеат Леон автоматик под наем е друг изключително успешен модел на испанския производител Сеат. Той се характеризира с елегантен дизайн и икономичен дизелов двигател, който не е никак слаб. Разполага с по-просторен интериор и багажник от разгледания Сеат Ибиза ФР. Леон е предпочитан автоматик под наем от семейства с повече багаж. За допълнителна информация посетете страницата на модела в секция "Среден клас коли под наем" или "Автоматици под наем".

Цена от 23.9€/ден с вкл. ДДС.

 

 

  •  Миниван под наем

Мазда 5 автоматик

Мазда 5 автоматик под наем
Мазда 5 автоматик под наем

Мазда 5 автоматик под наем е 7-местен миниван на японския автомобилен концерн Мазда. Този мултифункционален миниван има стилен дизайн и мощен бензинов двигател. Със среден разход от 8 л/100 км, той е доста икономичен за размерите и възможностите си. Предпочитан е от семейста с много багаж за дълги пътувания. За повече информация посетете страницата на модела в секция "Ванове под наем" или "Автоматици под наем".

Цена от 30€/ден с вкл. ДДС.

 

 

  •  Джип под наем

Тойота РАВ4 4х4 автоматик

Тойота РАВ4 автоматик под наем
Тойота РАВ4 автоматик под наем

Тойота РАВ4 автоматик под наем е един от най-продаваните автомобили в света на най-големия японски автомобилен производител Тойота. Със своя спортен дизайн и наличие на 4х4 задвижване на гумите, Toyota RAV 4 под наем е изборът на семейства, които търсят проходим джип за своята ваканция в планината. Aвтоматичната скоростна кутия го прави удобен и за градски условия, като се има предвид натовареният трафик в столицата София. За повече информация посетете страницата на модела в секция "Джипове под наем" или "Автоматици под наем".

Цена от 34.9€/ден с вкл. ДДС.

 

  •  Бус под наем

​Мерцедес Виано 4х4 луксозен автоматик

Мерцедес Виано 4х4 луксозен автоматик под наем
Мерцедес Виано 4х4 автоматик
под наем

Мерцедес Виано 4х4 луксозен автоматик под наем е най-високо изпълнение на легендарния производител Мерцедес. В случай че желаете да организирате семейно или бизнес пътуване, наемането на бус под наем Мерцедес Виано 4х4 е правилният избор. Предлагаме възможност на нашите клиенти да пътуват с него, както в България, така и в чужбина. Мерцедес Виано 4х4 е съчетание от комфорт и стабилност на пътя. Снабден е с автоматична скоростна кутия и дизелов двигател, което го прави изключително икономичен при дълъг път. За повече информация посетете страницата на модела в секция "Микробуси под наем" или "Автоматици под наем".

Цена от 70€/ден с вкл. ДДС.
 

  • Луксозни коли под наем

​Jeep Grand Cherokee луксозен автоматик

Jeep Grand Cherokee луксозен джип под наем
Jeep Grand Cherokee луксозен джип
автомобил под наем

Jeep Grand Cherokee луксозен джип под наем е най-доброто изживяване, което може да си подарите при наем на автомобил от нас. Този луксозен джип под наем е оборудван с 3-литров дизелов двигател с постоянно 4х4 задвижване. С първокласния си интериор, тази кола ще ви накара да се чувствате като вип персона. Не ви остава нищо друго освен да се насладите на целия лукс и динамиката на движение. Усещане, което трябва да бъде изпитано, защото думите не стигат. За повече информация посетете страницата на модела в секция "Луксозни коли под наем" или "Автоматици под наем".

Цена от 95€/ден с вкл. ДДС.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми