Миниван под наем от Universal Car Rent

Пътуванията са винаги по-интересни, когато пътуваме със семейство или приятели. Нашата фирма за отдаване на коли под наем Universal Car Rent предлага миниван под наем в София за бъдещото Ви пътуване. Разполагаме с нови последен модел миниванове и бюджетни миниванове, които може да наемете на ниски цени. Възможна е опцията на кола под наем за пътуване в чужбина. В следния блог ще Ви дадем няколко причини, поради които ще изберете услугите ни при наемане на миниван.

Ето и няколко прични, които ще Ви убедят в качеството на нашите услуги и вземането на миниван под наем от Universal Car Rent : 

  • Разполагаме с голямо разнообразие от различни модели миниванове. Всички те разполагат с поне 7 места и достатъчен капацитет на багажника. Имаме, както миниванове с ръчни скорости, така и миниванове с автоматични скорости, в зависимост от вашите нужди.
  • Може да използвате минавановете ни за пътуване в чужбина. Позволено е пътуване в държави като : Гърция, Македония, Румъния, Сърбия и др. В резервационната ни система може да посочите съответната държава, която искате да се посетите. Дори, ако не намирате дадена държата в системата ни, винаги може да се свържете с нас по имейл или телефон.
  • Предлагаме услугата за миниван под наем с шофьор. В случай че просто искате да се насладите на вашето пътуване, без да се ангажирате с управление на автомобил, то това ще бъде вашият избор. Шофьорите ни са англоговорящи и разполагат с добри шофьорски умения, като безопаснотта Ви ще бъде винаги наш най-голям приоритет.
  • Предлагаме също така, услугата за доставка на кола в София или Варна. Имайки напредвид натоварения трафик в тези градове, ще можете да се насладите напълно на почивката си.

Не се колебайте и разгледайте офертите ни за наем на миниван. Може да разгледате автопарка ни ТУК. В случай на допълнителни въпроси, винаги може да се свържете с нас.