Миниван под наем от Universal Car Rent

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Пътуванията са винаги по-интересни, когато пътуваме със семейство или приятели. Нашата фирма за отдаване на коли под наем Universal Car Rent предлага миниван под наем в София за бъдещото Ви пътуване. Разполагаме с нови, последен модел миниванове и бюджетни миниванове, които може да наемете на ниски цени. Възможна е опцията на кола под наем за пътуване в чужбина. В тази статия ще Ви дадем няколко причини да изберете нашите услуги при наемане на миниван.

Ето и няколко прични, които ще Ви убедят в качеството на нашите услуги и вземането на миниван под наем от Universal Car Rent.

  • Разполагаме с голямо разнообразие на модели миниванове. Всички те разполагат с поне 7 места и достатъчен капацитет на багажника. На ваше разположение са миниванове с ръчни скорости и миниванове с автоматични скорости в зависимост от вашите нужди.
  • Можете да използвате минавановете ни за пътуване в чужбина. Позволено е пътуване в държави като: Гърция, Македония, Румъния, Сърбия и др. В резервационната ни система е необходимо да посочите съответната държава, която искате да посетите. В случай че не намирате желаната държата в системата ни, винаги можете да се свържете с нас по имейл или телефон.
  • Предлагаме услугата "Миниван под наем с шофьор". Това е чудесен вариант, когато искате да се насладите на вашето пътуване, без да се ангажирате с управление на автомобил. Шофьорите ни са англоговорящи и разполагат с добри шофьорски умения, а безопасността на клиентите винаги ще бъде основен приоритет в нашата компания.
  • Предлагаме услугата "Доставка на кола в София или Варна". Натовареният трафик в тези градове е основателна причина да се възползвате от нея, за да се насладите пълноценно на ваканцията си.

Разгледайте нашите предложения за миниван под наем ТУК. В случай на допълнителни въпроси, винаги можете да се свържете с нас.

Мазда Модел 5
Скорости: автоматик
Гориво: Бензин
Брой места: 5+2
Брой врати: 4
за 30+ дневен наем
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми