Трансферите ви са ни важни

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Когато сте на път, имате прекачвания по време на ваканцията, трансферите от хотела до терминала на летището или от – до други места трябва да са навреме, удобни, съобразени с вашия ритъм и на изгодна  цена. Ние се грижим да ви осигурим най-доброто от тази услуга, която е ключова за удоволствието от ваканцията или бизнес пътуването, дори и да е помежду основните дестинации.

Бърза онлайн резервация с няколко клика

На нашия сайт можете да резервирате трансфер бързо и лесно. Въведете дестинациите от-до в България и в съседните страни, часовете, броя пътници, еднопосочно или двупосочно ще е пътуването в това запитване. То ще ви отведе до форма, която изисква лична информация, дава цена и разяснения за плащането с кредитна или дебитна карта, или в кеш. При предплащане с банкова карта, ползвате 15% отстъпка.

Бързо и с най-подходящия автомобил

При резервацията системата автоматично ще изчисли кой е най-евтиният и удобен автомобил за вашето пътуване. Ако желаете индивидуална оферта, съобразена с личния ви вкус или с други нужди, пишете ни по имейл на адрес: booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83 Ще направим необходимото да пътувате удобно и по маршрут, който следва вашия път, гони вашия график.

Трансфер и в Европа при запитване

Ако пътувате със семейството в Гърция, нужно ви е да стигнете до Сърбия или Турция за полети към далечни дестинации, ще ви предложим оферта, която е съобразена с индивидуалните нужди. Свържете се с нас, за да направим най-доброто предложение.

Изгодна цена без скрити такси

Цената, която предлагаме, е ЗА превозно средство, като то може да е всяко едно от автопарка ни, включително минибус или пътнически автобус за приятели или големи семейства. Така пестите от оферти, които са на база на човек и са по-скъпи. Ние предлагаме услуга 24/7, в която всички пътни такси и застраховки са включени в цената, и ще ви закараме от врата до врата. Лично ще ви посрещне наш шофьор, който ще се съобрази с възможно закъснение на полета или друга причини за по-късно потегляне. Не таксуваме за допълнителен багаж, столчетата за децата са безплатни.

Ще ни познаете по табелката, точността и усмивката

С нас ще можете да организирате отлична ваканция и успешно бизнес пътуване в София, България и в Европа, като разчитате на бърз и удобен превоз на изгодна цена, дори спрямо хотелски предложения или стандартния градски, междуградски и международен транспорт. Работим с проверени, сигурни и любезни шофьори, които ще разпознаете по табелката с името си и името на компанията ни. На летището или пред хотела те ще ви чакат в уговорената трансферна зона. Не се тревожете от забавянето на полета или от края на бизнес събитието. Ще поддържаме с вас телефонна връзка или по имейл (когато е възможно), така че да знаете, че е всичко е под контрол. При повреда, инцидент ще осигурим заместващ автомобил.

Ако имате още въпроси, ни пишете по имейл на следния адрес: booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми