Безплатен охраняем паркинг – сигурно и удобно предимство в града

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Докато използвате автомобил под наем от нас, може да паркирате на охраняван паркинг, напълно безплатно. Това е голямо удобство, защото пести време и гарантира сигурност срещу кражба или злонамерени щети. Рент а кар услугата e предпочитана, защото в една разумна цена се включва безопасен платен паркинг, включен в базовата такса, застраховки при инцидент или щета, и, разбира се, възможност да шофирате, без да мислите за досадни подробности.

 

Без търсене на синя“ и „зелена“ зона

Възползвайте се от възможността за безплатен охраняем паркинг, защото в София и в редица големи градове и курорти на България има т. нар. „синя“ и „зелена“ зона, която се заплаща на престой време. Това оскъпява ваканцията или бизнес пътуването значително, има риск от нарушение, ако не познавате добре правилата, по които системата работи, и сте в постоянна конкуренция за паркомясто в най-желаните части на града. Кражбата или злонамерените щети също не са изключени.

 

Охраняем паркинг на централно място – сигурен и без допълнително заплащане

Ако паркирате на обществен или частен паркинг с физическа охрана и с видеонаблюдение, вашият автомобил под наем и багаж ще бъдат на сигурно място на локация, която е на пешеходно разстояние от туристическите забележителности или бизнес центрове. Удобно е, нали? Също така, поради по-високата цена на този вид услуга, конкуренцията за места е по-малка. Лесно и бързо ще намерите къде да оставите колата.

Не на последно място, ако се случи инцидент или има щета, много по-лесно ще се справим с административните подробности, и ще получите бързо заместващ автомобил.

 

Къде да паркирам в София?

В централната част на града и около хотели, значими обществени обекти, болници, музеи, паркове има платени охраняеми паркинги, от които, като наши клиенти, можете да се възползвате безплатно.

 

Препоръчителни допълнителни застраховки

Ако все пак изпитвате притеснения за сигурността на колата под наем, можете да заявите допълнителни застраховки, след като влезнете във формата за заявка на автомобил. Те са на разумна цена и покриват рискове, свързани със шасито и гумите.

Желаем ви безопасно и приятно рент а кар пътуване!  Ако имате още въпроси, ни пишете по имейл на адрес: booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми