Възможности за партньорите на Universal Car Rent

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Рент а кар услугата не е само за крайните клиенти. Тя е отличен вариант за партньорство с туроператори и хотели, компании, които извършват ивент услуги, агенции за недвижими имоти. Нашите предложения за тях са съобразени с нуждите им – да предлагат обслужени, съвременни и модерни, среден и висок клас автомобили, ванове, на своите потребители, и да ги използват за събития и за бизнес пътувания.

Нашето партньорско предложение накратко

Ние предлагаме на потенциалните си партньори достъп до автопарк от всички класове коли под наем, включително товарни и електрически. Те са до 3-годишни, нови, напълно обслужени, със задължителните застраховки и такси за пътуване в България и за чужбина. Екстрите – като детски столчета, рутер, GPS, също са на разположение. Можете да се възползвате и от шофьор.

Предложението важи както за краткосрочен и дългосрочен наем на автомобили, така и за трансфери, които са много търсени през активните туристически сезони.

Извън основната програма, екипът на Universal Car Rent е на разположение и за допълнителни разговори по пакета услуги, които предлага.

20% комисионна за партньорите

Уни кар рент работи с туроператори, агенции за недвижими имоти, за организиране на събития, хотели, за да им даде достъп до коли под наем до крайните клиенти на достъпна цена. С рент а кар автомобили среден и висок клас, в комбинация с англоговорящ шофьор при нужда, партньорите осигуряват пътувания и трансфери на отлично ниво, без да се занимават с поддръжката на автопарк за престижен транспорт. Това осигурява пълнота на портфолиото им от услуги, което е предимство в модерния бизнес свят.

Със сключването на договор, партньорите получават комисионна до 20% от наемната цена. С безплатна доставка до офис пестят време и средства. А възможността за ползване на екстри на един клик разстояние прави услугата още по-желана.

Гостите на хотела партньор например могат да наемат автомобил по всяко време, като доставката и взимането на колата е безплатна. За тях има осигурен и шофьор при нужда, а също и всичко нужно за пътуване из България.

Ако проявявате интерес съм предложението, ни пишете по имейл на следния адрес: booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83. 

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми