Резервирай кола под наем

Бусове под наем в София

Ако се нуждаете от по-голям автомобил, който може да управлявате с шофьорска книжка "Б категория", при нас може да намерите следните деветместни бусове: Опел ВивароФорд Турнео. Всички бусове от този клас са от последно поколение. Предлагаме осемместни луксозни бусове под наем, като Мерцедес Виано с автоматични скорости. Тези бусове под наем са подходящи за по-изискани мероприятия, ВИП делегации и луксозни трансфери.

Ако се нуждаете от допълнителна информация или съдействие, можете да се свържете с нашите консултанти на  02 417 35 35 или 0700 89 083, за да направите най-добрия избор на кола под наем според вашите конкретни нужди.

 

Прочети повече

 

Защо пазарът на услугата „Бус под наем София“ расте през последните години?

 

Пазарът на услугата „Бус под наем София“ осезаемо нараства през последните години и от нея се възползват все по-голям брой потребители и бизнеси. Това се дължи на множество разнообразни фактори, сред които спадат както чисто демографският, така и факторът, свързан с повишаващите се нужди на съвременните хора и фирми от индивидуален транспорт по различни поводи. Ето накратко някои от причините, имащи пряко отношение към възхода на услугата „Бус под наем София“:

 

Бус под наем София: Нарастването на населението в столицата – истината е, че населението в столицата се повишава непрекъснато най-вече поради преселването на хора от останалите части на страната. Това съвсем естествено води до увеличаване на потребителите на много типове услуги, включително на услугата „Бус под наем София“. Дори когато става въпрос за услугата „Бус под наем София“, съответното увеличаване е по-голямо, тъй като обикновено при преселване се налага и пренасяне на багаж. Ако трябва да пренасяте своя багаж в ново жилище или пък да превозвате определено обзавеждане за него, най-простият и лесен начин за справяне е залагането на услугата „Бус под наем София“.

 

Бус под наем София: Нуждите на бизнеса – освен столица на България, София е и основният икономически и бизнес център в страната. В този смисъл тук са съсредоточени огромен брой фирми от разнообразни сектори и с различни предмети на дейност. Въпросните фирми често имат нужда от услугата „Бус под наем София“, за да превозят определени товари и да изпълнят моментните си корпоративни ангажименти. Когато на дадена компания й е необходимо товарно превозно средство само няколко пъти в годината, няма никакъв смисъл да поддържа собствен автопарк. Много по-евтино и удобно ще бъде за нея просто да резервира услугата „Бус под наем София“ и да не се занимава с покупката и поддръжката на превозни средства.

 

Бус под наем София: Ваканции и екскурзии – услугата „Бус под наем София“ би могла да се използва и от групи хора, които отиват заедно на ваканция или екскурзия. В близост до столицата са налице редица ваканционни комплекси, предлагащи идеални условия за пълноценна почивка, а много хора избират и Витоша, за да релаксират през уикенда. В рамките на услугата „Бус под наем София“ ще ви бъде предоставено подходящото превозно средство, с което да пътувате със своето семейство или приятели до желаната локация за ваканция.

 

Услугата „Бус под наем София“ – какво може да ви предложи Юнивърсъл Кар Рент?

 

Бус под наем София: Товарен автомобил за управление с шофьорска книжка „Б категория“ – в рамките на услугата ни „Бус под наем София“ ще ви предложим подходящ за вашите нужди товарен автомобил за управление с шофьорска книжка „Б категория“. Товарен автомобил, който е идеален за превозване на различни товари, както и на пътници до избрана точка.

 

Бус под наем София: Девет места – заявявайки услугата ни „Бус под наем София“, ще получите деветместни бусове, принадлежащи към каталозите на някои от най-реномираните марки и модели на пазара. Тези бусове ще ви бъдат напълно достатъчни, за да превозите семейството си или приятелската група, с която сте се събрали за предстоящата ваканция.

 

Бус под наем София: Достатъчно количество багажно пространство – товарните автомобили, които предоставяме като част от услугата си „Бус под наем в София“, са с достатъчно количество багажно пространство, за да могат да поберат носеният от вас багаж при преместване в ново жилище например. Можете да използвате услугата ни „Бус под наем София“ и когато ви се налага да превозвате обзавеждане за къща, апартамент или офис.

 

Бус под наем София: Професионален шофьор – при заявка от ваша страна в рамките на услугата „Бус под наем София“ можем да ви предоставим и професионален шофьор, който да управлява превозното средство вместо вас. По този начин превозването на съответния багаж или товар ще бъде извършено максимално спокойно и комфортно, без да имате никакви трудности или притеснения.

 

Услугата „Бус под наем София“ – какво трябва да знаете за  Юнивърсъл Кар Рент?

 

Услугата „Бус под наем София“ от Юнивърсъл Кар Рент: Богат опит в сектора - Юнивърсъл Кар Рент е компания с над 10-годишен опит в сектора на рент а кар услугите. Период от време, за който ние сме се научили да разбираме добре нуждите на различните клиенти и да отговаряме на тези нужди в оптимална степен. Служителите ни ще ви изслушат внимателно и ще ви предложат най-подходящата оферта за услугата „Бус под наем София“ съобразно конкретния повод и ситуация.

 

Услугата „Бус под наем София“ от Юнивърсъл Кар Рент: Превозни средства от утвърдени модели – в рамките на услугата „Бус под наем София“ ще ви предоставим товарни автомобили от утвърдени модели, които са доказали качеството и надежността си във времето. Като част от нашата услуга „Бус под наем София“ можете да си вземете товарни автомобили от каталозите на Опел Виваро, Форд Турнео и други добри модели.

 

Услугата „Бус под наем София“ от Юнивърсъл Кар Рент: Разнообразна гама – предлагаме разнообразна гама от оферти по отношение на услугата „Бус под наем София“, за да сме способни да отговорим на нуждите и изискванията на максимално широк кръг от потребители. От нас можете да си резервирате товарни автомобили както от по-ниските ценови класове, така и по-скъпи и луксозни такива. Имате възможност да използвате еднократно услугата ни „Бус под наем София“ или пък да я заявите за определен период от време (седмици, месеци и т.н.). 

 

Услугата „Бус под наем София“ от Юнивърсъл Кар Рент: Конкурентни цени и ясни условия -  Юнивърсъл Кар Рент предлага максимално конкурентни за местния пазар цени на услугата си „Бус под наем София“. Цени, които дават възможност на широк кръг от потребители и бизнеси да се възползват от нея. В същото време условията по договора са ясни и няма как да станат грешки или обърквания. Това ви спестява неприятни ситуации при ползване на услугата „Бус под наем София“, свързани със сблъскване със скрити такси или други нежелани изненади.         

 

Защо пазарът на услугата Бус под наем София расте през последните години?

Услугата Бус под наем София – какво може да ви предложи Юнивърсъл Кар Рент?

Услугата Бус под наем София – какво трябва да знаете за  Юнивърсъл Кар Рент?


 

Филтър 
  • категория
  • производител
  • места
  • гориво
  • климатик
  • скоростна кутия
  • цена
Опел Виваро
Скорости: механични
Гориво: дизелов дв.
Брой места: 8+1
Брой врати: 4
за 30+ дневен наем
Форд Турнео Къстъм
Скорости: механични
Гориво: дизелов дв.
Брой места: 8+1
Брой врати: 5
за 30+ дневен наем
Мерцедес Виано
Скорости: автоматик
Гориво: дизелов дв.
Брой места: 7+1
Брой врати: 4
за 30+ дневен наем
Мерцедес Виано
Скорости: автоматик
Гориво: дизелов дв.
Брой места: 7+1
Брой врати: 5
за 30+ дневен наем
Централен Офис
02 417 35 35
0700 89 0 83
booking@uni-carrent.com
ул. Неделчо Бончев 10
Офис "Позитано"
+359 2 417 35 35
booking@uni-carrent.com
ул. Позитано 9B София, България
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми