Кола под наем за сватба

Намери и резервирай кола под наем

Как да направите правилния избор на кола под наем за сватба? 

Вашата сватба ще бъде незабравима и вълнуваща с Юнивърсъл Кар Рент!

Вземете най-добра оферта още днес

Сватбеният ден е специален по толкова много причини. Освен всичко, което означава за младожениците, той е възможност да създадете много щастливи спомени със семейството, приятелите и всички значими за вас хора, които ще споделят вълнението и емоцията на вашия празник. Наетият сватбен автомобил ще се хареса на всички със своята привлекателност и стилна атрактивност, а вие ще създадете повече прекрасни спомени, които ще се помнят.

 

Ние добре разбираме колко е важно да превърнете деня на сватбата си в един от най-красивите моменти в живота си и сме тук, за да ви помогнем да го постигнете, като ви осигурим безупречна рентакар услуга.

 

Предлагаме ви много възможности за избор на автомобил под наем, някои важни допълнителни услуги, перфектно обслужване и реални оферти за наем.

 

Но с всички възможности за избор на рентакар агенции, как да сте сигурни, че правите най-добрия избор? Ето няколко съвета, които ще ви дадат посока, откъдето да започнете, докато се почувствате спокойни и уверени.

 

Обърнете внимание на ревютата и репутацията на компанията

 

За да избегнете всяко възможно разочарование, изберете рентакар агенция с доказана репутация. Онлайн ревютата могат да бъдат чудесен източник на информация, когато искате да научите повече за доставчика на услугата, привлякъл вниманието ви.

 

Проверете лично състоянието на автомобила

 

Още един важен аргумент в подкрепа на надеждната компания, е, когато тя предоставя възможността на своите клиенти да проверят лично състоянието на желания модел, както и готовността на служителите да отговорят на всички въпроси, относно неговото техническо състояние, още преди сключването на договора за наем.

 

Важните подробности като изправни светлини и климатик, врати, прозорци и електрически системи, чист и приветлив интериор, блестящ екстериор, са неща, които определено ще искате да виждате, докато ползвате автомобила в деня на сватбата ви или по време на медения месец. Подобна проверка дава много добра представа за професионализма на агенцията и доколко можете да разчитате на качественото обслужване, което търсите.

 

Проверете договора за скрити условия и поискайте действителна оферта

В сватбения ви ден няма място за неприятности и разправии заради непредвидени скрити такси, които някои фирми за транспортни услуги все още изискват. Винаги можете да поискате от компанията оферта за цената с всички включени такси, за да бъдете наясно с финансите си. Офертата, разбира се, трябва да включва необходимите застраховки, всички пътни и лицензионни такси, такси за зареждане с гориво и др.

 

Превърнете вашия сватбен ден в незабравимо и великолепно преживяване с луксозни автомобили под наем на достъпни цени от Юнивърсъл Кар Рент

 

Богатият ни автопарк с първокласни автомобили под наем, е на ваше разположение, за да направят деня на сватбата ви неповторим.

 

С нашето изключително обслужване на клиентите и възможностите за доставка на автомобил до избрана локация, ние правим процеса на наемане лесен и безпроблемен.

 

Богатият ни избор от първокласни превозни средства, включително луксозни автомобили, SUV от висок клас, миниванове и пътнически микробуси, е на разположение, за да превозва вас и вашите гости през целия ден.

Разгледайте специалните ни предложения за кола под наем за сватба или пълния списък на модели от нашия автопарк. Ако предпочитате, можете да се свържете с нас директно на 02 417 35 35 / 0700 89 0 83, където ще получите пълно съдействие от консултантите ни, за да направите най-добрия избор на превозно средство за вашия бляскав ден.

 

За да сте сигурни, че ще получите автомобила, който желаете, съветът ни е да направите ранна резервация.

 

Допълнителни услуги за кола под наем за сватба от Юнивърсъл Кар Рент

 

1.Кола под наем за сватба с или без шофьор.

 

Ако не сте сигурни коя опция да изберете, нека бързо ви помогнем с препоръка да изберете вариант с шофьор. По този начин отпадат всички притеснявате относно зареждането с гориво, паркинг, връщане на колата и т.н. Просто се отпуснете на задната седалка с половинката си и се наслаждавайте на празника.

 

Ако планирате ваш приятел да управлява наетия автомобил, не забравяйте да поискате оферта за наема, който включва тази опция.

 

2.Сватбена украса на автомила под наем

 

Юнивърсъл Кар Рент може да осигури на своите клиенти празнична декорация на автомобил под наем за сватба.

 

3.В нашия добре оборудван автопарк, с нови автомобили във всеки клас, можете да избирате между различни варианти:

 

Луксозни коли под наем - с луксозен автомобил под наем за сватба от Юнивърсъл Кар Рент, ще зарадвате и вашия фотограф с възможността да заснеме някои феноменално красиви кадри. Така винаги ще помните този ден като прекрасно събитие от вашия съвместен път.

 

  • Разгледайте нашите предложения за луксозна кола под наем за сватба.

 

Среден клас коли под наем – автомобилите в този сегмент могат да ви превозват със стил, но и да оптимизират общите разходите.

  • Разгледайте нашите предложения за среден клас коли под наем за сватба.

Миниван под наем – когато планирате да превозвате не само себе си, но и гостите, които искате да споделят радостта ви, ние отново сме насреща.

Разгледайте нашите предложения за миниван под наем.

Колата под наем е изключително важна част от планирането на сватбения ден и всъщност често се оказва едно от най-важните неща, за които трябва да се погрижите. Правилният избор на агенция и модел автомобил, е това, от което се нуждаете, за да се придвижвате със стил. Сега, когато се запознахте с основните моменти в процеса на наемане, вие сте на път да намерите най-добрата сделка за автомобили под наем за сватба с всички подробности и детайли, които бихте искали да са на ваше разположение.

Екипът ни ще ви помогне да направите великолепно сватбено представяне, с точното количество атрактивност и комфорт, винаги на най-добра цена от Юнивърсъл Кар Рент.

Допълнителна информация:

Трансфери

Кола под наем за пътуване в чужбина

Условия за наем

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми