Шкода Октавия седан под наем от летище София

или аналогичен модел

Вземете Шкода Октавия под наем в София на максимално ниска цена от рентакар компания Юнивърсъл Кар Рент.

След придобиването на чешката марка от концерна Volkswagen, Шкода преживява небивал успех с пускането на модела Октавия. За изключително кратко време той се превръща в предпочитан автомобил за една огромна част от хората на стария континент, като ги впечатлява сред моделите на Юнивърсъл Кар Рент с модерно и свежо излъчване.

Информация за колата

Предлаганата от Юнивърсъл Кар рент кола Шкода Октавия е 5 местен седан, за който е характерно къса задна част и цял заден капак. Тя притежава наистина огромен багажник за компактния клас, в който се намира. Неговата вместимост може да достигне цели 1420л.

Този автомобил е изключително качествен и сигурен и смело може да се твърди, че по доста показатели надминава и прословутата здравина на Голф 4.  Качеството на сглобката е повече от безупречно.

Ако сте любители на по-високите скорости, спокойно можете да вземете тази невероятна кола под наем от Юнивърсъл Кар Рент и да се насладите максимално на удобствата, които предлага. Тя ще ви осигури едно доста по-спортно изживяване в резултат на по-стегната си возия.

Ще изпитате истинска наслада от шофирането на този модел. Той е може да ви впечатли с комфорта си особено при взимането на по-бързите завой с контролираното недозавиване и активирането на ESP системата.

Интериорът на Октавия-та се характеризира с много голям простор и удобство за водача и неговите пасажери, в това число са тези на задната седалка, където могат да се поберат 3-ма човека и да се чувстват напълно комфортно.

Удобства на колата

Седалките са конструирани така, че да не се усеща умората от дългите разстояния. Детайлите в колата са напълно в духа на Volkswagen, като са подбрани най-добрите практики за салона. Цялостното усещане е за един много здрав, стабилен комфортен и солидно направен автомобил.

Шкода Октавия е отличник и по показателите за безопасност. Притежава важни системи като ABS и ASR EBV. Спирачната система също е на висота в автомобила.

В комбинация с всичко изброено до тук, ние от Юнивърсъл Кар Рент трябва да отбележим, че Шкода Октавия е един много икономичен модел. Със своя 1,9 дизелов двигател, тя притежава много нисък разход на гориво не само на дълги разстояния, а и по натоварените булеварди на града.

Автомобилът в момента не е наличен за наемане.

Шкода Октавия под наем

 механични
 4+1
 бензин
 5
Цената с "Базова застраховка" включва:
  • ДДС 20%
  • 24-часов наем
  • Заместващ автомобил при авария
  • Неограничен пробег
  • Базова застраховка - "Отговорност до сумата на депозита"

Офис в гр. София, от където може да наемете автомобила

Всички цени са в ЕВРО с включен ДДС