Форд Мондео комби под наем в София на ниска цена

или аналогичен модел

Вземете Форд Мондео под наем в София на максимално ниска цена от рентакар компания Юнивърсъл Кар Рент.

Цени за наем на автомобила по периоди

период депозит 1 ден 2 - 3 дни 4 - 8 дни 9 - 19 дни 20+ дни
1 Окт. - 31 Март €350.00 €49.90 €33.90 €31.90 €28.90 €25.90
Юни, Юли и Август €350.00 €49.90 €45.00 €42.00 €38.00 €35.00
Април, Май и Септ. €350.00 €49.90 €45.00 €40.00 €36.00 €33.00

Форд Мондео е един доста улегнал автомобил от класиките в колекцията на Юнивърсъл Кар Рент, който е много функционален за ежедневните нужди и за дълги пътувания. Неговата популярност непрекъснато расте и печели все повече привърженици.

Форд Мондео ви предоставя огромно пространство в купето и багажника. Седалките му са големи и добре оформени, което предразполага пътниците в автомобила да се насладят на пътуването изцяло.

Багаж в автомобила:

Мондео в СофияБагажното му отделение може да достигне обем от впечатляващите 1 745л след като се свалят задните седалки и се оформи една напълно равна и голяма площ за поставянето на всякакъв багаж. Материалите използвани за салона и купето и говорят единствено за качествената си изработка.

Купето е шумоизолирано и на дълъг път създава приятна атмосфера в автомобила. Поведението му се характеризира като перфектното съчетание между спорт и комфорт. При наемането на колата в София от Юнивърсъл Кар Рент ще се насладите и на възможностите за по-бързо и скоростно шофиране.

Форд Мондео е маневрен и лек за управление. Без никакви проблеми ще се справите с натоварения трафик на градската среда. Той е прецизен и напълно предвидим автомобил, с който няма да бъдете изправени пред непредвидени ситуации.

Комфорт на колата

Форд под наемВ завои и на дълъг път с по-скоростно шофиране Форд Мондео се представя отлично. Ляга стабилно на пътя и е напълно сигурен. Сцеплението на гумите заслужава похвала, а ESP системата контролира идеално поведението на задницата. Удоволствието от шофирането на този автомобил е на високо ниво.

Окачването му се справя добре с всякакви неравности, дори и по-големите независимо дали е натоварен, или не. Това създава предпоставки за мека и удобна возия.

По отношение на безопасността Форд Мондео може да се похвали с надеждни спирачки, който ви осигуряват безпроблемно спиране във всеки един момент. Както споменахме системата ESP се включва в идеалния момент. Тя е отлично балансирана и синхронизирана с окачването и управлението на автомобила.

Не трябва да забравяме и икономичния двигател на колата отдавана под наем от Юнивърсъл Кар Рент. Разходът на горивото градско е 7л, а на дълъг път може да падне и до 5л на 100км.

Наеми автомобила

от €35.00 / ден (за 20+ дневен наем)
Резервация по телефона
 0700 89 0 83

Форд Мондео под наем

 автоматик
 5
 дизел
 5
Цената с "Базова застраховка" включва:
  • ДДС 20%
  • 24-часов наем
  • Заместващ автомобил при авария
  • Неограничен пробег
  • Застраховка "CDW" - Ограничаване на отговорността при щета до размера на депозита.
  • Застраховка "TP" - Ограничаване на отговорността при кражба до размера на депозита.

Офис в гр. София, от където може да наемете автомобила

Всички цени са в ЕВРО с включен ДДС