Автомобилът в момента не е наличен за наемане.

Ситроен C8 - седем местен миниван под наем в София на ниска цена

Вземете Ситроен C8 комби под наем на максимално ниска цена от рентакар компания Юнивърсъл Кар Рент в София.

 

Скорости механични
Пътници 5+2
Гориво дизелов дв.
Брой врати 5

  • ДДС 20%
  • Неограничен пробег
  • Базова застраховка 
  • Доставка до ваш адрес срещу 15 евро 
  • 24-часов наем
  • Пълна техническа поддръжка
  • Заместващ автомобил при авария
  • Винетен стикер за магистрали

При Ситроен C8 французите са заложили на един много изтънчен и елегантен дизайн напълно типичен за тях и гамата на Юнивърсъл Кар Рент. Изчистените и класически форми съответстват на родовата принадлежност с останалите автомобили на Ситроен. Фронталната част може да се каже, че е пълно копие на другите модели.

За големи семейства, който обичат пътешествията на дълги разстояния Ситроен C8 е идеалният избор за миниван, който да удовлетвори нуждите им. Той е 7 местен.

Защо да изберем колата?

Наем на СитроенСалона на този модел предлага много функционални решения. Той е снабден с голямо количество поставки, ниши, джобове, в които да се поставят различни предмети. Дори е налично и специално отделение за очила.

Предните седалки на модела на Юнивърсъл Кар Рент могат да се завъртат на 180 градуса, с което позволяват на един от родителите да упражнява контрол по време на движение на децата си и то очи е очи. Стереото в автомобила е перфектно и осигурява една много приятна атмосфера в семейния миниван.

Възможността за товароносимост на Ситроен C8 е огромна. При нужда всички седалки, чак до тази на водача, могат да бъдат много лесно демонтирани и се отваря едно доста внушително пространство с обем от 2 948л.

Безопасност при автомобила

Несъмнено, когато става въпрос за семеен автомобил безопасността трябва да бъде на едно много по-високо ниво от обикновеното. Така е и със Ситроен C8. Той предлага голяма гама от обезопасяващи системи.

Снабден е с пълен комплект от еърбеци, предпазните колани са подсилени, самото купе е конструирано с енергопоглъщащи зони, които концентрират енергията на евентуален сблъсък върху себе си, с цел да предпазят пасажерите в автомобила.

На ред с пасивната безопасност се залага и на активната, изразяваща се в дълъг списък с оборудване. Спирачната система заслужава голямо внимание. Тя е с дискови спирачки на четирите колела. Минивана е снабден и с тракшънконтрол, както и активна стабилизираща програма.

Що се отнася до динамиката на движение, предлагания от Юнивърсъл Кар Рент рент а кар автомобил Ситроен С8 има двигател с една постоянна мощност, който работи гладко и безпроблемно. Той ляга стабилно на пътя и ще ви осигури комфорта и удоволствието от шофирането на дълги разстояния.

Централен Офис
02 417 35 35
0700 89 0 83
booking@uni-carrent.com
ул. Неделчо Бончев 10
Офис "Позитано"
+359 2 417 35 35
booking@uni-carrent.com
ул. Позитано 9B София, България
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми