Автомобилът в момента не е наличен за наемане.

Опел Зафира - евтин седем местен ван под наем в София

Вземете 7-местен ван под наем Опел Зафира на ниска цена от фирма за отдаване на автомобили под наем Юнивърсъл Кар Рент.

Скорости механични
Пътници 5+2
Гориво дизелов дв.
Брой врати 5

  • ДДС 20%
  • Неограничен пробег
  • Базова застраховка 
  • Доставка до ваш адрес срещу 15 евро 
  • 24-часов наем
  • Пълна техническа поддръжка
  • Заместващ автомобил при авария
  • Винетен стикер за магистрали

Опел пусна доста по-късно своя 7-местен модел миниван на пазара, но той определено обра много овации и спечели голям брой привърженици, дори сред Юнивърсъл Кар Рент. За кратък период от време се превърна в абсолютен лидер в своя клас и предпочитан автомобил пред конкуренцията.

Опел Зафира впечатлява със своя иновативен и вдъхновяващ дизайн. Ако се възползвате от рент а кар услугата ни седемместен миниван под наем, ще се насладите на един невероятно добър комфорт, а автоматикът ще ви улесни значително при градското шофиране.

Удобства в колата

Зафира под наем в СофияМиниванът Опел Зафира е удобна и предпочитана семейна кола. Тук спокойно могат да настанят 7 човека. Пространството в салона е напълно достатъчно за комфорта на всички тях.

Този модел на Юнивърсъл Кар Рент заслужава силни адмирации за иновативност и интериорно оформление. Последният ред седалки може да се сгъва. Той буквално потъва, като по този начин се образува една напълно равна площ, подходяща за товарене на голямо количество багаж.

Това решение за вътрешното пространство превръща Опел Зафира в 7-местен миниван с размерите на един среден седан. Ако използвате всички седящи места в автомобила, разполагате с обем на багажното отделение от 136 л.

Със „скриването“ на последния ред обемът скача до 495 л - пространство, напълно достатъчно да побере необходимия багаж на всяко 5-членно семейство.

Допълнителен комфорт при шофирането дава панорамният покрив на Опел Зафира, който обогатява концепция на минивана.

Защо да наемем автомобила?

Рент ОпелПоведението на пътя е стабилно и сигурно, независимо от количеството товар. Окачването има много комфортна настройка. Автомобилът позволява да се развиват и по-високи скорости, така че любителите на динамичното шофиране ще останат доволни. 

Опел Зафира е икономична кола за своя клас. Разходът за гориво е малък и това я превръща в още по-атрактивен семеен автомобил.

Когато говорим за безопасност, ние от Юнивърсъл Кар Рент трябва да отбележим, че този показател при минивана е на много добро ниво. Снабден е с 4 въздушни възглавници и ABS, който се представя повече от отлично.

Централен Офис
02 417 35 35
0700 89 0 83
booking@uni-carrent.com
ул. Неделчо Бончев 10
Офис "Позитано"
+359 2 417 35 35
booking@uni-carrent.com
ул. Позитано 9B София, България
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми