Автомобилът в момента не е наличен за наемане.

БМВ X3 джип SUV под наем в София на ниска цена

Вземете БМВ X3 под наем на максимално ниска цена от рентакар компания Юнивърсъл Кар Рент в София.

Скорости автоматик
Пътници 4+1
Гориво дизелов дв.
Брой врати 5

  • ДДС 20%
  • Неограничен пробег
  • Базова застраховка 
  • Доставка до ваш адрес срещу 15 евро 
  • 24-часов наем
  • Пълна техническа поддръжка
  • Заместващ автомобил при авария
  • Винетен стикер за магистрали

BMW Х3 е с много приятни компактни размери за джип, който е по-скоро за градски от колкото офроуд. Визията му е наистина впечатляваща и спортно елегантна. Има изобилие от място в купето, особено на предните седалки. Видимостта на водача е повече от перфектна.

При модела на Юнивърсъл Кар Рент, купето е шумоизолирано, което допринася за създаването на една приятна атмосфера, лишена от ръмженето на двигателя и други шумове в резултат на движението. Автоматичните скорости са много подходящи за дългите разстояния, но са и удачен вариант в градската среда.

Удобства на колата

Рент а кар СофияТой може да направи удоволствието от шофирането още по-голямо благодарение на комфорта, който ще ви създаде. Въпреки по-спортното окачване и не толкова меката возия, седалките са много удобни и предразполагат пасажерите към пътувания на по-дълги разстояния. Снабдени са с подгряване, което е много приятен бонус в зимните месеци.

Като имате предвид, че S от абревиатурата SUV означава спорт, можете да си отговорите на въпросите свързани с по-твърдата настройка на окачването. По-скоростните водачи, ще изпитат голямо удоволствие от скоростта, която им представя BMW Х3 и Юнивърсъл Кар Рент.

Той е много пъргав автомобил с изключително добра динамика и поведение на пътя. Абсолютно стабилен е в завоите, кормилната му уредба достойна за възхищение. Спирачната система е също на подобаващо високо ниво и допринася за сигурността на BMW Х3. Системата 4х4 осигурява доброто сцепление на гумите и пълен контрол над автомобила дори и при по-лоши зимни условия.

Предимства при шофиране

БМВ под наемБезопасността на модела е отличена с 4 звезди на Euro-NCAP, което го прави изключителен избор от Юнивърсал Кар Рент за рент а кар в София. Той притежава 6 въздушни възглавници, ESP система, която да контролира задницата, отопляеми огледала и светлини за мъгла.

Багажникът на BMW Х3 има вместимост колкото едно комби в среден клас. Той ви осигурява товарен обем от 480л. Трябва да отбележим и че ръбът на товарене е нисък и изключително удобен за един SUV.

Централен Офис
02 417 35 35
0700 89 0 83
booking@uni-carrent.com
ул. Неделчо Бончев 10
Офис "Позитано"
+359 2 417 35 35
booking@uni-carrent.com
ул. Позитано 9B София, България
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми