Инфинити QX70 луксозен джип под наем, наличен само при нас

или аналогичен модел

Вземете Инфинити QX70 под наем на максимално изгодна цена от рентакар компания Юнивърсъл Кар Рент в София.

Цени за наем на автомобила по периоди

период депозит 1 ден 2 - 3 дни 4 - 8 дни 9 - 19 дни 20+ дни
Януари - Декември €1000.00 €150.00 €125.00 €115.00 €105.00 €95.00

Инфинити QX70 дизел е специално създаден и ориентиран към пазарите на Европа. Предложения от Юнивърсъл Кар Рент модел е напълно съобразен с предпочитанията на клиентите на стария континент. Според едно реномирано американско списание News and World Report, този модел е „най-добрия луксозен компактен кросоувър за цената си”.

Предимства на колата

Рент а кар София ИнфинитиАвтомобилът впечатлява клиентите с елегантния си вид, създаден с много внимание към най-малките детайли. Инфинити QX70 заслужава възхищението на конкурентите в своя клас. Той ги изпреварва по множество показатели като екстериор, стилен и изтънчен интериор, сигурност, която осигурява на пасажерите и не на последно място динамичното му поведение на пътя.

Купето е изработено от високо качествени материали. Салонът е кожен и богато оборудван и ще ви предостави много повече удобство от колкото сте си представили. Този луксозен автомобил под наем от Юнивърсъл Кар Рент е създаден да изстреля удоволствието от шофирането му на много високи нива.

Ключовото при него е способността му да доминира над останалите със своето пътно поведение. Той е лекота преодолява дългите разстояния, а в градските условия е маневрен и лесно управляем.

Защо да наемем автомобила?

Почитателите на високите скорости ще останат приятно изненадани от мощността на Инфинити QX70, която им предоставя. Той е снабден с трилитров турбодизелов двигател с мощност 238 к.с. Въртящия му момент е 550 Nm и е наличен от 1750 до 2500 об/минута. В комбинация с автоматична трансмисия със седем степени, кросоувърът предоставя на водача и пасажерите му едно наистина скоростно изживяване.

Инфинити под наем в СофияИнфинити QX70 ускорява до 100км за скромните 7,9 секунди, а в същото време разходът му на гориво е впечатляващо малък за мощността, която притежава – между 7 и 8,5л на 100км.

Освен динамичен и пъргав, този автомобил е и повече от безопасен. От Нисан са се погрижили да го снабдят с множество системи за безопасност, които да осигурят активната и пасивна сигурност на шофьора и спътниците му.

Колата от Юнивърсъл Кар Рент притежава система, която сигнализира при напускане на лентата за наличието на автомобил в „сляпата точка“, адаптивен круз-контрол, система за панорамно наблюдение, система за намеса при опасност от сблъсък и др.

Наеми автомобила

от €95.00 / ден (за 20+ дневен наем)
Резервация по телефона
 0700 89 0 83

Инфинити QX70 под наем

 автоматик
 5
 дизел
 5
Цената с "Базова застраховка" включва:
  • ДДС 20%
  • 24-часов наем
  • Заместващ автомобил при авария
  • Неограничен пробег
  • Застраховка "CDW" - Ограничаване на отговорността при щета до размера на депозита.
  • Застраховка "TP" - Ограничаване на отговорността при кражба до размера на депозита.

Офис в гр. София, от където може да наемете автомобила

Всички цени са в ЕВРО с включен ДДС