Шевролет Каптива 7 местен джип под наем в София

или аналогичен модел

Вземете Шевролет Каптива под наем на много изгодна цена от рентакар компания Юнивърсъл Кар Рент в София.

Цени за наем на автомобила по периоди

период депозит 1 ден 2 - 3 дни 4 - 8 дни 9 - 19 дни 20+ дни
31.09-31.05 300.00 80.00 45.00 40.00 35.00 30.00
Юни до Септември 300.00 70.00 55.00 50.00 45.00 40.00

Шевролет Каптива 4×4 е високопроходим SUV с градски облик, в който е много успешно приложена концепцията за 7 места. Той е сред най-предпочитаните автомобили в този клас от моделите на Юнивърсъл Кар Рент.

Шевролет се явява баща на днешните SUV автомобили. Преди 70г именно той предлага такъв род возила и в своя модел Каптива е въплътил всички необходимо характеристика, извлечени от богатия си опит.

Външен вид на колата

Рент ШевролетШевролет Каптива има елегантен визия и предоставя невероятно голям комфорт на водача и пасажерите му. Той преизпълва пространствената концепция на купето като предоставя възможност за допълнителен трети ред седалки, намиращи се в багажника. Така седящите места нарастват от 5 на 7.

Юнивърсъл Кар Рент предлага наем на автомобила в София, като ще останете приятно изненадани от лекотата на кормилната система. Шевролет Каптива притежава един от най-леките волани, който ви дава възможност за пълен контрол над движението му. При паркиране няма да имате никакви проблеми, благодарение на камерата за обратно виждане и паркинг асистента.

Автоматичната скоростна кутия допринася за приятното усещане при движението в града. Седалките са големи и създават допълнително удобство, а от позицията на водача има ясна видимост на всякъде.

Купето е шумоизолирано и нормалния шум от движението няма да наруши приятната атмосфера в автомобила. Багажникът побира от 465л до 930л. Возията на Шевролет Каптива се определя като мека и приятна за този клас автомобили.

Когато условията на пътя са тежки, най-вече в зимните месеци, може да се възползвате като наемете колата и да усетите никакво затруднение за този SUV. Той се справя с лекота на дълги разстояния и повече от перфектно на пресечен терен. С високопроходимия Шевролет Каптива ще достигнете до всякакви трудно достъпни места.

Надеждност при автомобила

Кар рент СофияМожете да сте абсолютно сигурни в надеждността на автомобила по всякакъв терен. Автоматичната трансмисия плавно превключва предавките. За големите наклони на пътя Шевролет Каптива е снабден със система за подпомагане на спускането.

Системата 4×4 предоставя добро сцепление на гумите. Задвижването на четирите колела при нормални условия се насочва към предния мост, а при нужда се разпределя по равно. На ред с всичко казано до тук, този модел е снабден с пълен набор от въздушни възглавници.

Еди много голям полюс за Шевролет Каптива 4×4 предложен от фирма Юнивърсъл Кар Рент е ниският разход на гориво, който се движи между 7,5 и 8,2л на 100км.

Наеми автомобила

от 30.00 / ден (за 20+ дневен наем)
Резервация по телефона
 0700 89 0 83

Шевролет Каптива под наем

 автоматик
 7
 бензин
 5
Цената с "Базова застраховка" включва:
  • ДДС 20%
  • 24-часов наем
  • Заместващ автомобил при авария
  • Неограничен пробег
  • Винетен стикер
  • Базова застраховка - "Отговорност до сумата на депозита"

Офис в гр. София, от където може да наемете автомобила

Всички цени са в ЕВРО с включен ДДС