Джип Тойота Ленд Крузер 120 под наем в София на ниска цена

или аналогичен модел

Вземете Тойота Ленд Крузър под наем на максимално ниска цена от рентакар компания Юнивърсъл Кар Рент в София.

 

 

Цени за наем на автомобила по периоди

период депозит 1 ден 2 - 3 дни 4 - 8 дни 9 - 19 дни 20+ дни
Януари - Декември 500.00 99.90 85.00 80.00 75.00 70.00

Тойота Ленд Крузър с право може да се нарече всъдеход от екипа на Юнивърсъл Кар Рент. Не случайно ООН залага на качествата на този модел и оборудва служителите си, за да не закъсат в кризисни райони. Пресечените терени не представляват никаква трудност и с лекота може да премине дори воден терен с дълбочина 70 см.

Задвижването на Тойота Ленд Крузър е едновременно на 4-те колела, като за различните терени се разпределя между преден и заден мост или комбинирано 50/50. Постигнат е перфектният баланс между шосейни и всъдеходни способности. Представя се еднакво добре на всякакъв терен.

Интериор на автомобила

Ние предлагаме под наем тази луксозна кола, чиито интериор е изпипан идеално, така че да осигури комфорт на нужното ниво. Той предоставя място за 7 човека, като последният ред седалки може да не се използва. По този начин се увеличава площта в багажното отделение.

Достъпът до багажника е много улеснен от ниския праг и отварящата се настрани врата. За по-голямо удобство при товарене и разтоварване на багаж, прозорецът на вратата на багажника има опция да се отваря и затваря самостоятелно.

Използваните материали за купето и салона са на високо ниво и не търпят критика. Изработката им е повече от солидна. Удобството на пасажерите се гарантира от комфортните кожени седалки, които предразполагат пътниците да се настанят удобно при каквото и да е било обстоятелства на пътя и терена. Тойота Ленд Крузър под наем от Юнивърсъл Кар Рент разполага с климатик и навигационна система, аудиосистема с възможност за свързване на телефон чрез Bluetooth и много други екстри.

Удобства в колата

Возията на Тойота Ленд Крузър се характеризира като приятна и мека, а автоматичната трансмисия допълва комфорта от шофирането на този всъдеход. Тя се комбинира със система за „пълзене“, необходима за по-тежките терени.

По отношение на безопасността, моделът се представя отлично. На ваше разположение са 7 въздушни възглавници, система за контрол на стабилността и сцеплението на колелата, тракшън контрол и други системи, които гарантират сигурност за водача и пасажерите му.

Наеми автомобила

от 70.00 / ден (за 20+ дневен наем)
Резервация по телефона
 0700 89 0 83

Тойота Ланд Крузер под наем

 автоматик
 5+2
 бензин
 5
Цената с "Базова застраховка" включва:
  • ДДС 20%
  • 24-часов наем
  • Заместващ автомобил при авария
  • Неограничен пробег
  • Базова застраховка - "Отговорност до сумата на депозита"

Офис в гр. София, от където може да наемете автомобила

Всички цени са в ЕВРО с включен ДДС