Опел Виваро 2016 - 9 местен бус под наем в София

или аналогичен модел

Вземете Опел Виваро - 9-местен бус под наем в София на максимално изгодна цена от рентакар компания Юнивърсъл Кар Рент.

Цени за наем на автомобила по периоди

период депозит 1 ден 2 - 3 дни 4 - 8 дни 9 - 19 дни 20 - 29 дни 30+ дни
Нисък сезон 500.00 70.00 60.00 50.00 45.00 40.00 35.00
Висок сезон 500.00 100.00 80.00 70.00 65.00 60.00 55.00

9-местен бус под наем в София на ниска цена - това е Opel Vivaro

Ако ви е необходим микробус за предстоящите пътувания на семейството или бизнеса ви. Най-добрия възможен избор пред вас е Opel Vivaro 8+1. При наемането на този автомобил в София от Юнивърсъл Кар Рент ще получите удобство, практичност и много повече.

Той отвява конкуренцията си с пословичната си икономичност в класа, в който се позиционира. Не случайно получава титлата „Шампион по икономичност“ от списание „Fleetworld“, доказвайки своето безспорно предимство през 2009г.

Предимства на колата

Опел в СофияРазхода му на гориво е наистина впечатляващ за размерите и мощността на този автомобил. Най-спокойно можете да достигнете до 7 на 100, което идеално задоволява както целите на бизнес пътуване, така и тези на организираните семейни пътешествия.

Наред с тази характеристика е и способността му да предоставя на пасажерите си пълен комфорт и удобство на къси и дълги разстояния. Пространствената концепция на Opel Vivaro е перфектно изпълнена. Седалките на вана отдаден от Юнивърсъл Кар Рент са големи и удобни. Най-спокойно можете да превозвате 8 пътника в този автомобил под наем.

За целите на бизнес пътуване Opel Vivaro ви изгражда идеалния делови имидж. Неговата визия е елегантна и стилна. Лукс и комфорт са използваните синоними на този модел микробус.

Представяне на автомобила

Поведението му на пътя се доближава много до това на една лека кола. Имате пълен контрол над движението, маневрено и удобно управление, което да ви осигури необходимата сигурност и стабилност.

Виваро под наемГазовите амортисьори благоприятстват за комфортно изживяване по време на пътуванията, които не се влияят от степента на натовареност на автомобила или от различните условия и повърхност на пътя.

Една характеристика на Opel Vivaro, на която трябва да се обърне специално внимание е безопасността, която осигурява на водача и неговите спътници. Системите му за активна сигурност ви дават пълен контрол нас микробуса и възпрепятства евентуални инциденти.

Системата ABS изпълнява отлично своята роля. Тя предотвратява блокирането на спирачките и ви дава възможност за безпроблемно спиране на този модел микробус. Електрохидравличното серво управление на модела от Юнивърсъл Кар Рент ви гарантира абсолютен комфорт и удоволствие от шофирането на Opel Vivaro.

Големите странични огледала ви осигуряват добра видимост, за да можете свободно и спокойно да маневрирате с този прекрасен, икономичен и луксозен микробус.

Наеми автомобила

от 35.00 / ден (за 30+ дневен наем)
Резервация по телефона
 0700 89 0 83

Опел Виваро под наем

 ръчни
 9
 дизел
 4
Цената с "Базова застраховка" включва:
  • ДДС 20%
  • 24-часов наем
  • Заместващ автомобил при авария
  • Неограничен пробег
  • Винетен стикер
  • Базова застраховка - "Отговорност до сумата на депозита"

Офис в гр. София, от където може да наемете автомобила

Всички цени са в ЕВРО с включен ДДС