Мерцедес Вито – 8 местен, автоматик

или аналогичен модел

Вземете Мерцедес Виано под наем в София на супер изгодна цена от рентакар компания Юнивърсъл Кар Рент.

Цени за наем на автомобила по периоди

период депозит 1 ден 2 - 3 дни 4 - 8 дни 9 - 19 дни 20 - 29 дни 30+ дни
Януари - Декември 400.00 80.00 70.00 65.00 60.00 55.00 50.00

Мерцедес Виано буквално издуха конкуренцията в сегмента на микробусите. Предлаганият минибус от Юнивърсъл Кар Рент е стилен, луксозен и едновременно с това притежава спортен характер. Съчетава перфектно динамиката с високото ниво на оборудване, заложено в него.

Спортното му излъчване е подчертано от 19-инчови алуминиеви джанти и различни хромирани детайли.

Удобства в колата

Типично за Мерцедес този модел е повече от комфортен и удобен. В него могат да се настанят 8 пътници, които ще се насладят на приятната атмосфера и лукса в автомобила. Той създава невероятно удоволствие от шофирането му.

Мерцедес! Кокво повече да кажем... Просторът в купето предразполага към дълги пътувания. Има кожен салон, а седалките осигуряват несравнимо удобство за тялото. Цялостното усещане за лукс в колата е от най-висока класа.

Достъпът до задните седалки е много улеснен, благодарение на електрическите врати, плъзгащи се от двете страни на купето. За още по-голям комфорт има и автоматичен контрол на климатика в задната част при пасажерите.

Микробусът има подчертано динамично поведение на пътя. Спортните характеристики на движението наподобяват лек автомобил. Автоматичната 5-степенна трансмисия нежно и плавно сменя предавките. Мерцедес Виано развива впечатляващите 201 км/ч, а средният разход на гориво заслужава похвала – 8,5 л на 100 км.

Плюсове при наем на автомобила

Микробусът е абсолютно стабилен. Без проблем можете да се движите и по терен, извън пътя. Снабден е със спортно окачване с въздушни възглавници, което поглъща неравностите на пътя и осигурява комфорта на пасажерите и водача.

При наема на колата в София от Юнивърсъл Кар Рент ще имате възможност да се насладите на всички тези перфектни характеристики. За целите на бизнес пътувания той ще ви осигури търсения имидж, който съответства на високите ви изисквания.

Наеми автомобила

от 50.00 / ден (за 30+ дневен наем)
Резервация по телефона
 0700 89 0 83

Мерцедес Вито под наем

 автоматик
 7+1
 дизелов дв.
 5
Цената с "Базова застраховка" включва:
  • ДДС 20%
  • 24-часов наем
  • Заместващ автомобил при авария
  • Неограничен пробег
  • Базова застраховка - "Отговорност до сумата на депозита"

Офис в гр. София, от където може да наемете автомобила

Всички цени са в ЕВРО с включен ДДС