Мерцедес Вито – 8 местен, автоматик

или аналогичен модел

Вземете Мерцедес Виано под наем в София на супер изгодна цена от рентакар компания Юнивърсъл Кар Рент.

Цени за наем на автомобила по периоди

период депозит 1 ден 2 - 3 дни 4 - 8 дни 9 - 19 дни 20 - 29 дни 30+ дни
Януари - Декември 400.00 90.00 80.00 75.00 70.00 65.00 60.00

Мерцедес Виано буквално издуха конкуренцията в сегмента на микробусите. Предложения от Юнивърсъл Кар Рент е стилен, луксозен и едновременно с това и със спортен характер. Съчетава перфектно динамиката с високото ниво на оборудване заложено в него.

Спортното му излъчване е подчертано от 19 инчови алуминиеви джанти и различни хромирани детайли.

Удобства в колата

Типично за Мерцедес този модел е повече от комфортен и удобен. В него могат да се настанят 8 пътника и да се насладят на приятната атмосфера и лукса в автомобила. Той създава невероятно удоволствие от шофирането му.

Мерцедес си е Мерцедес! В Купето можете да се насладите на простор, който да предразполага към дълги пътувания. Има кожен салон, а самите седалки поемат тялото като му осигуряват несравнимо удобство. Има нотки на орех и цялостното усещане е за лукс в колата от Юнивърсъл Кар Рент е най-висока класа.

Достъпът до задните седалки е много улеснен благодарение на електрическите врати, плъзгащи се от двете страни на купето. За още по-голям комфорт има и автоматичен контрол на климатика в задната част при пасажерите.

Микробусът има подчертано динамично поведение на пътя. Спортните характеристики на движението, което ви предлага съответстват на лек автомобил. Автоматичната 5 степенна трансмисия нежно и плавно сменя предавките. Мерцедес Виано развива впечатляващите 201 км/ч, а средния разход на гориво заслужава похвала – 8,5л на 100км.

Плюсове при наем на автомобила

Микробусът е абсолютно стабилен, дори можете без проблем да се движите и по терен извън пътя. Снабден е със спортно окачване с въздушни възглавници, което предоставя възможност за поглъщане на неравностите без никакъв проблем и не нарушава комфорта на пасажерите и водача.

При наема на колата в София от Юнивърсъл Кар Рент ще имате възможност да се насладите на всичките му безспорно перфектни характеристики. За целите на бизнес пътувания той ще ви осигури необходимия бизнес имидж, който да съответства на високите ви изисквания.

Наеми автомобила

от 60.00 / ден (за 30+ дневен наем)
Резервация по телефона
 0700 89 0 83

Мерцедес Вито под наем

 автоматик
 8
 дизел
 5
Цената с "Базова застраховка" включва:
  • ДДС 20%
  • 24-часов наем
  • Заместващ автомобил при авария
  • Неограничен пробег
  • Винетен стикер
  • Базова застраховка - "Отговорност до сумата на депозита"

Офис в гр. София, от където може да наемете автомобила

Всички цени са в ЕВРО с включен ДДС