Автомобилът в момента не е наличен за наемане.

Шевролет Авео под наем в София на ниска цена

Вземете Шевролет Авео под наем в София на супер изгодна цена от рентакар компания Юнивърсъл Кар Рент.

Този компактен седан е подходящ избор за автомобил под наем, както за града, така и за пътуване. С ниския си разход на гориво и скромна наемна цена, това е един наистина икономичен седан под наем. Може да се възползвате и от другите ни предложения за евтини коли под наем като Шкода Фабия комби под наем, Рено Клио под наем 

Скорости механични
Пътници 4+1
Гориво бензин
Брой врати 4

  • ДДС 20%
  • Неограничен пробег
  • Базова застраховка 
  • Доставка до ваш адрес срещу 15 евро 
  • 24-часов наем
  • Пълна техническа поддръжка
  • Заместващ автомобил при авария
  • Винетен стикер за магистрали

Шевролет Авео е американският автомобил, ориентиран към пазара на стария континент. Неговите скромни размери го изпращат в компактния клас коли, но въпреки това той предлага пълен комфорт и динамична стойка на пътя характеристики, които да допадната на европейските клиенти.

Малките му размери са голямо предимство за клиентите на Юнивърсъл Кар Рент, които ценят ограниченото пространство на натоварените булеварди и улици в големите градове. Лесно си намира място в натоварения трафик и без проблем може да се „намъква“ в на пръв поглед недостатъчно за целта място.

Характеристики на колата:

Рент а кар ШевролетТози модел се харесва на младите хора и на тези, които са запазили младежкия си дух, заради подчертано спортното си излъчване.

Големия плюс, който има Шевролет Авео е икономичността на двигателя. Разхода на гориво е направо завиден в градски условия, а на дълъг път спада още повече.

Автомобилът предоставен от Юнивърсъл Кар Рент се поддава на команди и без проблем извършва маневри от всякакъв вид, характерни за ежедневното шофиране. Положителен е фактът, че радиусът на завиване е сред един от най-малките в сегмента на компактните автомобили.

Защо да наемем тази кола?

Всеки шофьор с голяма лекота може да управлява Шевролет Авео. Неговото поведение на пътя е много добре балансирано и притежава характерна динамична стойка. По-голямата стабилност на пътя се получава от изнасянето на предните колела напред и навън.

Комбинацията между каросерийната структура и окачването, е така подбрана да съответства на по-директно управление, което да е едновременно стабилно, комфортно и напълно контролируемо.

Луксозни коли под наемПо отношение на безопасността, автомобилът е снабден с подсилена каросерия и други електронни системи за сигурност. Коланите от пред и от зад са триточкови като предните има и обтегач, за допълнително подсигуряване на малките деца има система за обезопасяване на детско столче.

От Шевролет са се погрижили да осигурят максимално голям комфорт при шофиране на този автомобил, като са предприели значителни мерки за шумоизолацията му. По-дебелите стъкла, шумоизолиращата вата и други подобни мерки са гарант за една тифа и приятна атмосфера в колата. Премахнати са аеродинамичните шумове, тези от двигателя и други в резултат на движението.

Пространството в колата е голямо и осигурява удобство както на шофьора, така и на пътниците с него. В Шевролет Авео могат да се настанят 5 човека, без да изпитват притеснение от мястото в автомобила. Предвид интериора, автомобила дори би задоволила нуждите на хора, търсещи луксозни коли под наем при Юнивърсъл Кар Рент.

Багажникът е също завидно голям за този клас малки коли. Спокойно можете да поберете целия ви необходим багаж за целта на пътуването ви.

Централен Офис
02 417 35 35
0700 89 0 83
booking@uni-carrent.com
ул. Неделчо Бончев 10
Офис "Позитано"
+359 2 417 35 35
booking@uni-carrent.com
ул. Позитано 9B София, България
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми