БМВ 530D x-Drive луксозен седан под наем в София

или аналогичен модел

Вземете BMW 530D X-Drive под наем на супер изгодна цена от рентакар компания Юнивърсъл Кар Рент в София.

BMW 530D X-Drive е луксозната лимузина на Юнивърсъл Кар Рент, предназначена за дълги разстояния. Тя ви предоставя неописуемо удоволствие от шофирането и. Автомобилът е особено подходящ за семейства, който държат на лукса и комфорта в една кола.

Наем на колата

При наемането на BMW 530D X-Drive в София ще бъдете свидетели на невероятното съчетание между спортно усещане, сигурност и удобство. За тази лимузина се твърди, че е най-удобният автомобил за дълги разстояния.

Елегантния му екстериор буди респект и директно отправя сигурна заявка за мощността на двигателя под капака. BMW 530D X-Drive съчетава успешно няколко концепции за купе, а именно комби, ван и SUV. Тази огромна лимузина тежи внушителните 2 120 кг и има междуосие от 3070мм.

Когато говорим за комфорт на пътя несъмнено трябва да отбележим, че една от важните характеристики е вътрешното пространство, което BMW 530D X-Drive притежава в изобилие. Осигурено е много повече място за краката както при водача, така и на задните седалки.

Юнивърсъл Кар Рент предоставя кола чиито таван е също достатъчно висок, и не притиска главите на пасажерите, напълно в духа на пространствената концепция. Седалката на шофьора е издигната високо, което осигурява по-добра видимост и чувството за превъзходство, ценено високо от любителите на SUV автомобилите.

Независимо от разстоянието, което ще изминете ще се радвате на удобство и комфорт предложени от всичко седалки в автомобила. Багажникът също се радва на внушителен обем от 500л, който може да достигне до 1 700л.

Лукс в автомобила

Луксът в BMW 530D X-Drive е подкрепен от високотехнологични системи. Той ви предлага навигационна система, USB аудио интерфейс, затоплена на седалките, Air Condition, автоматично затъмняване на вътрешното стъкло и редица други допълнения, който да направя пътуването ви повече от удобно и запомнящо се.

Истинско удоволствие ще изпитате от шофирането на BMW 530D X-Drive. Той ускорява до 100км едва за 6,3сек, предвид внушителните му размери и тежест на купето. Двигателя разполага с 258к.с и е истинска фурия на дълги разстояния. В комбинация с малкия разход на гориво от 6,2 на 100км тази лимузина се превръща в един от най-добрите варианти за луксозен семеен автомобил.

За активната и пасивна безопасност няма никакви забележки. Отдаваната от Юнивърсъл Кар Рент лимузина от нашия рент а кар център в София е снабдена с всякакви системи, който да ви подсигурят. Има 8 степенна автоматична трансмисия, контрол на налягането в гумите, камера за обратно виждане, предупреждение за напускане от платното, автопилот и много други, който да направят пътуването ви сигурно и напълно комфортно.

Автомобилът в момента не е наличен за наемане.

БМВ 530D x-Drive под наем

 автоматик
 5
 дизел
 4
Цената с "Базова застраховка" включва:
  • ДДС 20%
  • 24-часов наем
  • Заместващ автомобил при авария
  • Неограничен пробег
  • Винетен стикер
  • Базова застраховка - "Отговорност до сумата на депозита"

Офис в гр. София, от където може да наемете автомобила

Всички цени са в ЕВРО с включен ДДС