Автомобилът в момента не е наличен за наемане.

Рено Клио 3 под наем в София на ниска цена.

Евтините коли под наем се оглавяват от популярния френски флагман Рено Клио. Този евтин автомобил под наем ще Ви изненада с изключителния комфорт и стабилност на пътя за скромната си цена, на която може да бъде взет под наем. Можем да Ви предложим и други евтини коли под наем в София. Не пропускайте да разгледате и Шевролет Авео седан под наем, Шкода Фабия комби под наем

Скорости механични
Пътници 4+1
Гориво бензин
Брой врати 5

  • ДДС 20%
  • Неограничен пробег
  • Базова застраховка 
  • Доставка до ваш адрес срещу 15 евро 
  • 24-часов наем
  • Пълна техническа поддръжка
  • Заместващ автомобил при авария
  • Винетен стикер за магистрали

Рено Клио 3 под наем е изключително добър избор за евтин автомобил под наем в София.  Подходящ е за семейства от двама възрастни с две деца. Товарният му отсег е напълно достатъчен да побере два средно големи куфара и една малка чанта. Пространство, достатъчно за целият Ви багаж, от който се нуждаете за престоя си в България. Друго важно качество на този модел е неговият нисък разход на гориво. Фактор, който не трябва да се подценява в днешно време при тези цени на горивата. Не се колебайте да резервирате Рено Клио за Вашата почивка в България.

Новини


Важните правила за преминаване през кръгово кръстовище

Правилата за преминаване през кръгово кръстовище (КК), могат да бъдат смущаващи не само за начинаещите шофьори. Много от водачите смятат, че автомобилът, който вече е навлязъл в кръга е с предимство по определение. Това не винаги е така. Има различни видове КК, регулирането на които се извършва по различен начин. Недоброто познаване на правилата за движение в различните случаи, може да натовари излишно движението.
Научи повече
<?echo $companyName . __(' logo')?>

5 ценни съвета при шофиране в мъгла

Шофирането в мъгла е предизвикателство и рискът от произшествие е повишен в такива неблагоприятни атмосферни условия. Вижте 5 изключително ценни съвета, които ще ви помогнат да се предпазите от произшествие, когато се наложи да управлявате автомобила в мъгла.
Научи повече
<?echo $companyName . __(' logo')?>

Най-важните законови изисквания за шофиране в България

Всеки шофьор с валидно свидетелство за правоуправление се предполага, че познава Закона за движение по пътищата и е запознат с изискванията, които са залегнали в правилника. Не пречи, обаче, да си припомните някои от основните правила, нарушаването на които може да ви донесе сериозна глоба, а както ще научите - за някои от тях - дори по-сериозни последствия.
Научи повече
<?echo $companyName . __(' logo')?>
Виж всички (157)
Централен Офис
02 417 35 35
0700 89 0 83
booking@uni-carrent.com
ул. Неделчо Бончев 10
Офис "Позитано"
+359 2 417 35 35
booking@uni-carrent.com
ул. Позитано 9B София, България
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми