Автомобилът в момента не е наличен за наемане.

Мерцедес C220 автоматик под наем в София на ниска цена

Скорости автоматик
Пътници 4+1
Гориво дизелов дв.
Брой врати 5

  • ДДС 20%
  • Неограничен пробег
  • Базова застраховка 
  • Доставка до ваш адрес срещу 15 евро 
  • 24-часов наем
  • Пълна техническа поддръжка
  • Заместващ автомобил при авария
  • Винетен стикер за магистрали

Мерцедес Ц клас под наем е един от най-предпочитаните среден клас автомобили под наем сред нашите клиенти. Юнивърсал Кар Рент , компания за коли под наем в София , предлага Мерцедес ц клас под наем на атрактивни цени.

Защо да се спрем на Мерцедес Ц клас под наем ?

Мерцедес винаги е предлагал на свойте клиенти качество и комфорт,със своя 2.2 дизелов двигател ще останете очаровани колко пъргав може да бъде, независимо от свойте масивни размери.Автоматичната скоросттна кутия прави шофирането на тази кола под наем още по-комфортно и задоволяващо. Изберете Мерцедес Ц клас под наем, от рент-а-кар фирма за коли под наем Universal Car Rent  и се насладете на своето пътуване , независимо от това дали ще пътувате сам или със семейстовото си ,тъй като тази кола под наем предлага на свойте клиенти много пространство за багаж и стабилност на пътя.

Новини


ТОП 3 луксозни автомобили под наем в София от Юнивърсъл Кар Рент

Предстои ви специален повод, важна среща или бизнес пътуване и търсите луксозна кола под наем? Нашето желание е да направим избора ви лесен и точен. Представяме ви потребителската класация на луксозни автомобили Топ 3, които може да намерите и при нас.
Научи повече
<?echo $companyName . __(' logo')?>

Луксозните коли под наем, може да са правилният избор за вас

Наемането на екзотичен или луксозен автомобил е чудесен начин да избягате от стреса в ежедневието или да се почувствате отново млади. А за младите клиенти, които все още не могат да си позволят собствен луксозен автомобил, наемането на такъв е една чудесна възможност.
Научи повече
<?echo $companyName . __(' logo')?>

Защо ни е наем на луксозни коли?

Луксозната кола под наем може да допринесе за сключването на важна бизнес сделка. Тя не просто ще Ви пренесе до мястото на преговорите, но ще Ви създаде облик на човек, който знае какво иска и как да го постигне. Това е именно обликът на успешния бизнесмен, а автомобилът е много важен реквизит, без който ролята не би могла да бъде съвършено изиграна.
Научи повече
<?echo $companyName . __(' logo')?>
Виж всички (157)
Централен Офис
02 417 35 35
0700 89 0 83
booking@uni-carrent.com
ул. Неделчо Бончев 10
Офис "Позитано"
+359 2 417 35 35
booking@uni-carrent.com
ул. Позитано 9B София, България
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми