Опел Астра под наем в София. Доставка до летище София

или аналогичен модел

Вземете Опел Астра под наем в София на изключително изгодна цена от рентакар компания Юнивърсъл Кар Рент.

Хечбекът Опел Астра осигурява комфортно пътуване за 4 или 5 пасажери, както и достатъчно място за техния багаж. Този автомобил под наем е еднакво подходящ за града и за дълги пътувания.

Цени за наем на автомобила по периоди

период депозит 1 ден 2 - 3 дни 4 - 8 дни 9 - 19 дни 20 - 29 дни 30+ дни
1 Окт. до 31 Май 250.00 39.90 21.90 19.90 17.90 15.90 13.90
Юни и Септ. 250.00 39.90 23.90 21.90 19.90 17.90 15.90
Юли и Август 250.00 39.90 31.90 29.90 27.90 25.90 23.90

Опел Астра H под наем на Юнивърсъл Кар Рент е представен за първи път на европейския пазар през 2004 г. Мигновено спечелва хиляди привърженици заради атрактивния си външен вид и високото качество на изпълнение. Всичко това му осигурява неоспоримо предимство пред конкурентите в класа на компактните автомобили.

Информация за колата, която предлагаме:

Моделът, с който разполагаме е с хечбек с 5 врати и попада в икономични ни клас. При тази Астра е характерно наличието на балансиран разход на гориво в комбинация с отлична динамика.

При наемането на колата в София от Юнивърсъл Кар Рент ще можете да се насладите на комфорт и удоволствието от шофирането за нуждите на вашето пътуване.

Рент а кар - Опел АстраАстра H се отличава със своята стилна и елегантна визия. Автомобилът излъчва строга индивидуалност и това е огромно предимство за него. В конструкцията на каросерията са използвани са висококачествени материали. Купето е солидно изградено.

Ако сте почитатели на по-спортното каране, Опел Астра под наем ви предоставя тази възможност. Окачването е един от най-здравите възли в автомобила и е с по-твърда настройка. Това не оказва влияние на комфорта при шофиране и не трябва да ви притеснява особено, ако ще развивате по-високи скорости на пътя.

Компактният Опел предоставя много просторен салон, който може да отговори на нуждите от удобство на шофьора и пасажерите му. Видимостта на водача е на много добро ниво. Седалките са изработени от висококачествени материали.

Удобства на автомобила:

Въпреки по-тесния отвор на багажното отделение, то е достатъчно голямо и можете да поберете няколко куфара, без никакви проблеми и притеснения.

Опел Астра в СофияТози модел на Опел е трето поколение, при което е постигнато завидно високо ниво на надеждност и качество на изработката. Той ви спестява каквито и да е било проблеми с електрониката.

Пътното поведение е стабилно и позволява по-динамично шофиране. Това е един здрав и добре балансиран автомобил.

По отношение на безопасността, Юнивърсъл Кар Рент София гарантира значителни резултати. Налична е ESP система в комбинация с голям брой въздушни възглавници и изключителни надеждни спирачки. Насладете се на вашето пътуване, като изберете кола под наем на изгодни цени от нас Юнивърсал Кар Рент София.
 

Наеми автомобила

от 13.90 / ден (за 30+ дневен наем)
Резервация по телефона
 0700 89 0 83

Опел Астра под наем

 механични
 4+1
 бензин
 5
Цената с "Базова застраховка" включва:
  • ДДС 20%
  • 24-часов наем
  • Заместващ автомобил при авария
  • Неограничен пробег
  • Базова застраховка - "Отговорност до сумата на депозита"

Офис в гр. София, от където може да наемете автомобила

Всички цени са в ЕВРО с включен ДДС