Автомобилът в момента не е наличен за наемане.

Опел Астра под наем в София. Доставка до летище София

Вземете Опел Астра под наем в София на изключително изгодна цена от рентакар компания Юнивърсъл Кар Рент.

Хечбекът Опел Астра осигурява комфортно пътуване за 4 или 5 пасажери, както и достатъчно място за техния багаж. Този автомобил под наем е еднакво подходящ за града и за дълги пътувания.

Скорости механични
Пътници 4+1
Гориво бензин
Брой врати 5

  • ДДС 20%
  • Неограничен пробег
  • Базова застраховка 
  • Доставка до ваш адрес срещу 15 евро 
  • 24-часов наем
  • Пълна техническа поддръжка
  • Заместващ автомобил при авария
  • Винетен стикер за магистрали

Опел Астра H под наем на Юнивърсъл Кар Рент е представен за първи път на европейския пазар през 2004 г. Мигновено спечелва хиляди привърженици заради атрактивния си външен вид и високото качество на изпълнение. Всичко това му осигурява неоспоримо предимство пред конкурентите в класа на компактните автомобили.

Информация за колата, която предлагаме:

Моделът, с който разполагаме е с хечбек с 5 врати и попада в икономични ни клас. При тази Астра е характерно наличието на балансиран разход на гориво в комбинация с отлична динамика.

При наемането на колата в София от Юнивърсъл Кар Рент ще можете да се насладите на комфорт и удоволствието от шофирането за нуждите на вашето пътуване.

Рент а кар - Опел АстраАстра H се отличава със своята стилна и елегантна визия. Автомобилът излъчва строга индивидуалност и това е огромно предимство за него. В конструкцията на каросерията са използвани са висококачествени материали. Купето е солидно изградено.

Ако сте почитатели на по-спортното каране, Опел Астра под наем ви предоставя тази възможност. Окачването е един от най-здравите възли в автомобила и е с по-твърда настройка. Това не оказва влияние на комфорта при шофиране и не трябва да ви притеснява особено, ако ще развивате по-високи скорости на пътя.

Компактният Опел предоставя много просторен салон, който може да отговори на нуждите от удобство на шофьора и пасажерите му. Видимостта на водача е на много добро ниво. Седалките са изработени от висококачествени материали.

Удобства на автомобила:

Въпреки по-тесния отвор на багажното отделение, то е достатъчно голямо и можете да поберете няколко куфара, без никакви проблеми и притеснения.

Опел Астра в СофияТози модел на Опел е трето поколение, при което е постигнато завидно високо ниво на надеждност и качество на изработката. Той ви спестява каквито и да е било проблеми с електрониката.

Пътното поведение е стабилно и позволява по-динамично шофиране. Това е един здрав и добре балансиран автомобил.

По отношение на безопасността, Юнивърсъл Кар Рент София гарантира значителни резултати. Налична е ESP система в комбинация с голям брой въздушни възглавници и изключителни надеждни спирачки. Насладете се на вашето пътуване, като изберете кола под наем на изгодни цени от нас Юнивърсал Кар Рент София.
 

Централен Офис
02 417 35 35
0700 89 0 83
booking@uni-carrent.com
ул. Неделчо Бончев 10
Офис "Позитано"
+359 2 417 35 35
booking@uni-carrent.com
ул. Позитано 9B София, България
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми