Опел Астра под наем в София. Доставка до летище София

или аналогичен модел

Вземете Опел Астра под наем в София на изключително изгодна цена от рентакар компания Юнивърсъл Кар Рент.

Хечбекът Опел Астра осигурява комфортно пътуване на 4 или 5 пътника, както и достатъчно място за багажа им. Това е автомобил под наем, еднакво подходящ и за дълги пътувания и за града.

Цени за наем на автомобила по периоди

период депозит 1 ден 2 - 3 дни 4 - 8 дни 9 - 19 дни 20 - 29 дни 30+ дни
Висок сезон €250.00 €50.00 €31.00 €29.00 €26.00 €24.00 €22.00
Нисък сезон €250.00 €50.00 €24.90 €21.90 €19.90 €17.90 €15.90

Опел Астра H под наем на Юнивърсъл Кар Рент е представен за първи път на европейския пазар през 2004г. Той печели мигновено хиляди привърженици заради своя атрактивен външен вид и високото качество на изпълнение. Силни козове даващи му неоспоримо предимство пред конкурентите в своя клас на компактните автомобили.

Информация за колата, която предлагаме:

Моделът, с който разполагаме е с хечбек с 5 врати и попада в икономични ни клас. При тази Астра е характерно наличието на балансиран разход на гориво в комбинация с отлична динамика.

При наемането на колата в София от Юнивърсъл Кар Рент ще можете да се насладите на комфорт и удоволствието от шофирането за нуждите на вашето пътуване.

Рент а кар - Опел АстраАстра H се отличава със своята стилна и елегантна визия. Строга индивидуалност излъчва автомобила и това е огромно предимство за него. Материалите, използвани за конструкцията на каросерията са високо качествени. Купето е солидно изградено.

Ако сте почитатели на по-спортното каране, Опел Астра под наем ви предоставя тази възможност, Окачването е едно от най-здравите възли в автомобила и е с по-твърда настройка. Това не оказва влияние на комфорта при шофиране и не трябва да ви притеснява особено, ако ще развивате по-високи скорости на пътя.

Компактният Опел представя един доста просторен салон, който да отговаря на нуждите от удобство на шофьора и пасажерите му. Видимостта на водача е на много добро ниво. Седалките са изработени от висококачествени материали.

Удобства на автомобила:

Въпреки по-тесния отвор на багажното отделение, то е достатъчно голямо и можете да поберете няколко куфара без никакви проблеми и притеснения.

Опел Астра в СофияТози модел на Опел е трето поколение и е постигнато завидно високо ниво на надеждност и солидна изработка. Той ви спестява каквито и да е било проблеми с електрониката.

Поведението му на пътя е стабилно и ви позволява по-динамично шофиране. Той е здрав и добре балансиран автомобил.

По отношение на безопасността, Юнивърсъл Кар Рент София гарантира значителни резултати. Налична е системата ESP в комбинация с голям брой въздушни възглавници и изключителни надеждни спирачки, който допринася за сигурността на автомобила.Насладете се на вашето пътуване като изберете кола под наем на изгодни цени от нас Юнивърсал Кар Рент София.
 

Наеми автомобила

от €15.90 / ден (за 30+ дневен наем)
Резервация по телефона
 0700 89 0 83

Опел Астра под наем

 ръчни
 5
 бензин
 5
Цената с "Базова застраховка" включва:
  • ДДС 20%
  • 24-часов наем
  • Заместващ автомобил при авария
  • Неограничен пробег
  • Застраховка "CDW" - Ограничаване на отговорността при щета до размера на депозита.
  • Застраховка "TP" - Ограничаване на отговорността при кражба до размера на депозита.

Офис в гр. София, от където може да наемете автомобила

Всички цени са в ЕВРО с включен ДДС