Автомобилът в момента не е наличен за наемане.

Ситроен C4 под наем от летище София на гарантирано най-ниска цена

Вземете Citroen C4 под наем в София на изключително изгодна цена от рентакар компания Юнивърсъл Кар Рент.

Скорости механични
Пътници 4+1
Гориво бензин
Брой врати 5

  • ДДС 20%
  • Неограничен пробег
  • Базова застраховка 
  • Доставка до ваш адрес срещу 15 евро 
  • 24-часов наем
  • Пълна техническа поддръжка
  • Заместващ автомобил при авария
  • Винетен стикер за магистрали

Ситроен C4 впечатлява със своите изваяни форми. Дизайнът му е изключително модерен и елегантен с подчертано добра аеродинамика. С това той затвърждава запазената марка на Ситроен и силната му страна по отношение на визията на автомобила.

Моделът на Юнивърсъл Кар Рент попада в компактния клас коли, но е създаден да побере до 5 човека съвсем спокойно, без това да попречи на комфорта им при пътуване. Допълнителен бонус е завидно голямото багажно отделение на автомобила. 408л са на ваше разположение и това го прави безспорен лидер в своя сегмент.

Благодарение на много добре балансираните пропорции на автомобила и близостта на купето до гумите се създава и усещане за стабилност на пътя.  Поведението му е напълно предвидимо и забележително при каквито и да е било ситуации по време на движение.

Перфектен евтин автомобил под наем

Ако решите да наемете евтина кола от Юнивърсъл Кар Рент, Ситроен C4 ще ви накара да изпитате истинска лекота и удовлетворение от шофирането и. Той се управлява много лесно и нежно и е подходящ за всички шофьори, дори и тези с по-малко опит.

Ситроен C4 е стабилен модел, който ляга перфектно на пътя и е абсолютно сигурен в завоите благодарение на системата ESP, която държи колата в правилната траектория. Снабден е със система за контрол на налягането в гумите и други технологични предимства.

Що се отнася до безопасността на автомобила няма никаква забележка. Печели 5 звезди на в тестовете на Euro NCAP. Ситроен С4 е пълен отличник по този показател. Както споменахме е снабден със система ESP, 6 въздушни възглавници и спирачна система с отлично ниво на качество.

Удобства при колата

Този автомобил е подходящ за градско и извън градско шофиране, където можете да се насладите и на по-динамичното поведение. Любителите на високите скорости ще го оценят високо.

Въпреки по-спортното окачване, комфорта на возията не е пренебрегна. Ситроен С4 има мека и лека возия, а самият интериор е така направен, че да допълни приятното изживяване. Ние отЮнивърсъл Кар Рент обръщаме голямо внимание към всеки детайл в колата, а седалките притежават изключително удобство и предразполагат пътниците към пътувания на по-дълги разстояния.

Централен Офис
02 417 35 35
0700 89 0 83
booking@uni-carrent.com
ул. Неделчо Бончев 10
Офис "Позитано"
+359 2 417 35 35
booking@uni-carrent.com
ул. Позитано 9B София, България
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми