Пежо 308 комби под наем в София

или аналогичен модел

Вземете Пежо 308 SW под наем в София на максимално ниска цена от рентакар компания Юнивърсъл Кар Рент.

Цени за наем на автомобила по периоди

период депозит 1 ден 2 - 3 дни 4 - 8 дни 9 - 19 дни 20 - 29 дни 30+ дни
Нисък сезон €250.00 €49.90 €27.90 €25.90 €23.90 €21.90 €19.90
Висок сезон €300.00 €49.90 €33.90 €31.90 €29.90 €27.90 €26.90

След невероятния успех, който имаха французите с модела Пежо 308, пуснаха и негова подобрена версия 5+2. Тук отново е заложено на удобството на пасажерите с характерния простор за този модел.

Комбито на Юнивърсъл Кар Рент е един от най-комфортните семейни автомобили. Той е предпочитан избор за по-големи семейства, защото вътрешното пространство е зашеметяващо.

Новости в колата

Предното стъкло се слива с капака под съвсем малък ъгъл, което допринася за оптическото разширяване на пространството в него. Като допълнение е и панорамния покрив на Пежо 308 SW, което е една доста атрактивна екстра на модела.

Във всяко едно отношение Пежо се стреми да усъвършенства удоволствието от шофирането и това дава своите отражения на интериора в модела.

Седалките му са големи и удобни и предразполагат пасажерите при по-дългите пътувания, което е важно при наем на коли от Юнивърсъл Кар Рент. В интериора са заложени и множество ниши, подходящи за поставянето на всевъзможни предмети и вещи. Няма да усетите характерната умора от шофирането на по-дълъг път благодарение на комфорта, който ви предлага Пежо.

Изключително голямо допълнение, което се цени високо от семействата е възможността за 3-ти ред седалки. Направено е с цел да се оптимизира гъвкавостта при конфигурацията му. Така мигновено от 5 местата в комбито се увеличава с още 2.

Поведението на пътя характерно за автомобила е стабилно и динамично. Управлява се леко и напълно безпроблемно. Возията му е мека и допълва чувството за комфорт и лекота при движение.

Двигател при колата под наем

Дизеловите двигатели на Пежо 308 комби са тихи и спокойни. Разходът на гориво е завидно малък за средния клас коли, в който се намира и този модел. Неговата икономичност е едно безспорно предимство пред останалите семейни автомобили.

Визията на комбито е несъмнено много елегантна, а сигурността е на високо ниво. То ляга перфектно на пътя и е много стабилно в завой, но радиусът им е по-голям.

По отношение на безопасността на автомобила, Юнивърсъл Кар Рент не може да отправи критики към Пежо. Моделът е снабден с EPS система, което осигурява пълен контрол на задницата по всяко време на движението.

Наеми автомобила

от €19.90 / ден (за 30+ дневен наем)

Резервация по телефона
 0700 89 0 83

Пежо 308 SW под наем

 ръчни
 5+2
 дизел
 5
Включено в цената:
  • ДДС 20%
  • 24-часов наем
  • Заместващ автомобил при авария
  • Винетен стикер за магистрали
  • Неограничен пробег
  • Застраховка "CDW" - Ограничаване на отговорността при щета до размера на депозита.
  • Застраховка "TP" - Ограничаване на отговорността при кражба до размера на депозита.
Всички цени са в ЕВРО с включен ДДС