• Пътен данък и винетен стикер.

Дългосрочен наем на леки автомобили по желание на клиента. Оперативен лизинг на нови и употребявани автомобили

Дългосрочни коли под наемОперативният лизинг, който Юнивърсъл Кар Рент предлага на своите клиенти, е дългосрочен договор за наем на автомобил или джип. Стандартият срок на договора е от 12 до 36 месеца. След изтичане на срока по договора с Юнивърсъл Кар Рент, имате възможност да  закупите ползвания от Вас автомобил на остатъчна стойност, договорена предварително при подписване на договора. При оперативен лизинг на превозно средство, намалявате до минимум ангажиментите си по поддръжката на автомобила и същевременно не блокирате огромни средства за закупуване и създаване на собствен автопарк. Формата на всеки договор е индивидуална, но основната ни цел е да осигурим пълен пакет от услуги, които Ви позволяват да концентрирате капиталите си върху Вашата основна дейност. Договорът за оперативен лизинг е базиран на стандартен договор за rent a car, с тази разлика, че при покупката на избран автомобил, се гарантира с депозит, равен на три месечни вноски.

Какво включва оперативният лизинг на автомобил?

 • Пълно Автокаско.
 • Гражданска отговорност.
 • Пълно сервизно обслужване.
 • Смяна на гумите според сезона.
 • 24-часова пътна помощ.
 • Пътен данък и винетен стикер.
 • Замяна на автомобила при техническа неизправност.

Какви предимства носи оперативният лизинг?

 • Не блокирате основни средства на компанията за закупуване или лизинговане на автомобили от Юнивърсъл Кар Рент, които бихте ползвали няколко месеца/седмици в годината.
 • Не поемате рискове чрез обвързване със заеми, кредити и финансов лизинг за създаване на собствен автопарк, чиято поддръжка и реализация в последствие става много трудна задача.
 • Не заплащате за нехарактерна работна ръка, която не ви е необходима при вида на Вашата дейност (отговорници "Транспортна дейност", механици).
 • Вноските по Договора за оперативен лизинг се признават за разход на фирмата в целия си размер. Имате възможност за ползване на ДДС при автомобили над 6+1, лекотоварни и товарни.
 • Можете да прогнозирате по-добре разходите за автомобилен парк, поради липсата на непредвидени разноски за ремонти.
 • Заплащате такса само за реалния период, през който ползвате превозното средство.
 • Юнивърсъл Кар Рент осигурява веднага заместващ или допълнителен автомобил при възникнала нужда.
 • Нямате притеснения за щети, ремонти и застраховки. Не се ангажирате със съхраняването на старите автомобилни гуми.
Прочети повече

 

Същност на услугата „Оперативен лизинг“ на Юнивърсъл Кар Рент

 

Услугата „Оперативен лизинг“, която ние от Юнивърсъл Кар Рент предлагаме на своите клиенти, по своята същност представлява дългосрочен договор за наем на превозно средство. Стандартният срок на подобен договор е от 12 до 36 месеца. След изтичане на договора за оперативен лизинг, ви даваме възможност да закупите използваното от вас превозно средство на остатъчна стойност, която е договорена предварително при подписване на съответния договор.

 

Услугата „Оперативен лизинг“ е чудесен избор за бизнеси, които нямат възможност или за които не е финансово изгодно да поддържат свой собствен автопарк. В рамките на периода, за който е валиден договорът за оперативен лизинг, ще ви предоставим пълния пакет от rent a car услуги, от които се нуждаете. Договорът за оперативен лизинг е базиран на стандартен договор за rent a car, но при покупката на избран автомобил се гарантира с депозит, който е равен на три месечни вноски.

 

Какво ще ви предоставим в рамките на услугата „Оперативен лизинг“?

 

В рамките на услугата „Оперативен лизинг“ Юнивърсъл Кар Рент предоставя на своите клиенти следните неща:

 

 • Оперативен лизинг: Пълно автокаско
 • Оперативен лизинг: Гражданска отговорност
 • Оперативен лизинг: Пълно сервизно обслужване за гарантиране отличното състояние на превозното средство
 • Оперативен лизинг: Необходимите сезонни смени на гумите
 • Оперативен лизинг: 24-часова пътна помощ при нужда
 • Оперативен лизинг: Пътен данък и винетен стикер
 • Оперативен лизинг: Смяна на превозното средство при наличие на проблем или повреда

 

Кои са преимуществата от залагането на услугата „Оперативен лизинг“ на Юнивърсъл Кар Рент?

 

Вие и вашият бизнес ще получите множество ползи и преимущества, ако изберете услугата „Оперативен лизинг“ на Юнивърсъл Кар Рент. Тези ползи и преимущества са свързани както със спестяването на значително количество финансови средства, така и с гарантирането на най-високи нива на сигурност и комфорт във връзка с всички фирмени пътувания. Вижте точно какво имаме предвид:

 

Оперативен лизинг: Спестявате си покупката на нови превозни средства – закупуването на нови автомобили е доста голяма инвестиция и в някои случаи може да се отрази пагубно на финансовото състояние на дадена фирма. А ако ще използвате съответните автомобили само пред определени месеци или седмици в годината, няма никакъв смисъл от нейното правене. Залагането на услугата „Оперативен лизинг“ на Юнивърсъл Кар Рент ще ви излезе доста по-евтино и ще ви позволи да реализирате необходимите бизнес пътувания, без да изпразвате докрай фирмените сметки.

 

Оперативен лизинг: Спестявате си разходи за поддръжка – когато една фирма реши да създава собствен автопарк, плащанията за нея съвсем не свършват със закупуването на желаните автомобили. След това е необходимо постоянното отделяне на разходи за поддръжка на съответните автомобили. Често се налага да се наема и специализиран персонсал, свързан с въпросната поддръжка, като например механици. Ако искате да си спестите всички тези разходи, заявете услугата на Юнивърсъл Кар Рент „Оперативен лизинг“. Ние се грижим за поддръжката в отлично състояние на всички превозни средства, предоставени на клиента в рамките на услугата ни „Оперативен лизинг“.

 

Оперативен лизинг: Не се обвързвате с кредити и заеми – нерядко за покупката на нови превозни средства е нужно даден бизнес да изтегли кредит. Това означава трайно обвързване с кредитори, на които за дълъг период от време ще трябва да плащате съответните вноски, лихви и такси по заема. Избирането на услугата на Юнивърсъл Кар Рент „Оперативен лизинг“ ще ви помогне да си спестите подобно обвързане, наред с всички произтичащи от него рискове и плащания.

 

Оперативен лизинг: Спестявате си време – услугата „Оперативен лизинг“ на Юнивърсъл Кар Рент ще ви позволи да спестите не само финансови средства, но и време. Време, което за вас и вашите служители може да бъде доста ценно с оглед изпълнението на ежедневните служебни задачи и ангажименти. Благодарение на услугата ни „Оперативен лизинг“ няма да ви се налага да се занимавате с необходимите документации за превозните средства, годишните прегледи и всички други неща, изисквани от държавните органи. Това ще ви даде възможност да се концентрирате само и единствено върху същинската дейност на фирмата ви и подобряването на нейните позиции на пазара.  

 

Оперативен лизинг: Винаги имате на разположение превозни средства в отлично състояние – доверявайки се на Юнивърсъл Кар Рент за услугата „Оперативен лизинг“, винаги ще имате на разположение превозни средства в отлично състояние. Ако възникне някаква повреда или проблем в работата на автомобила, който използвате, ние веднага ще се погрижим за неговия ремонт. Междувременно ще ви изпратим друг напълно изправен автомобил, който да можете да използвате за редовните си бизнес срещи и пътувания.

 

Услугата „Оперативен лизинг“ от Юнивърсъл Кар Рент – какво трябва да знаете за компанията? 

 

Оперативен лизинг от Юнивърсъл Кар Рент: Богат опит в сектора - Юнивърсъл Кар Рент е компания с дългогодишен опит в предоставянето на rent a car услуги, включително и на услугата „Оперативен лизинг“. В този смисъл сме се научили да разбираме добре нуждите на различните клиенти и съответно да им предлагаме опции и планове, които биха ги удовлетворили в максимална степен.

 

Оперативен лизинг от Юнивърсъл Кар Рент: Първокласни превозни средства – в рамките на услугата „Оперативен лизинг“ предлагаме на своите клиенти само и единствено първокласни превозни средства. Превозни средства, принадлежащи към каталозите на марки и модели, доказали своето качество и надеждност – Фолксваген Поло, Сеат Леон mK3, Опел Инсигния, Ауди А4, Мерцедес Виано и др.

 

Оперативен лизинг от Юнивърсъл Кар Рент: Конкурентни цени и ясни условия - Юнивърсъл Кар Рент се е утвърдила като коректен партньор в рент а кар услугите, на който може да се разчита. Както по отношение на „Оперативен лизинг“, така и на всички други наши услуги, предоставяме на клиентите си конкурентни цени и напълно ясни условия, така че да няма никакви недоразумения впоследствие.

 

Оперативен лизинг от Юнивърсъл Кар Рент: Допълнителни услуги – в нашето портфолио можете да откриете и различни допълнителни услуги и екстри за потребители и бизнеси. При нужда можете да си поръчате например професионален шофьор, който да закара вас и екипа ви до мястото на дадена бизнес среща или пък да превози важни фирмени клиенти и партньори.  

 

Същност на услугата „Оперативен лизинг“ на Юнивърсъл Кар Рент

Какво ще ви предоставим в рамките на услугата „Оперативен лизинг“?

Кои са преимуществата от залагането на услугата „Оперативен лизинг“ на Юнивърсъл Кар Рент?

Услугата „Оперативен лизинг“ от Юнивърсъл Кар Рент – какво трябва да знаете за компанията? 

 

Коли под наем от всеки клас

 
 
Фолксваген Поло 1.4i
Скорости: механични
Гориво: бензин
Брой места: 4+1
Брой врати: 5

11.90 /ден

за 30+ дневен наем

 
 
Сеат Леон mK3
Скорости: механични
Гориво: дизелов дв.
Брой места: 4+1
Брой врати: 5

17.90 /ден

за 30+ дневен наем

 
 
Опел Инсигния
Скорости: автоматик
Гориво: дизелов дв.
Брой места: 4+1
Брой врати: 4

22.90 /ден

за 30+ дневен наем

 
 
Ауди А4
Скорости: автоматик
Гориво: дизелов дв.
Брой места: 4+1
Брой врати: 4

44.90 /ден

за 30+ дневен наем

 
 
Киа Соренто
Скорости: автоматик
Гориво: бензин
Брой места: 4+1
Брой врати: 5

34.90 /ден

за 30+ дневен наем

 
 
Мерцедес Виано
Скорости: автоматик
Гориво: дизелов дв.
Брой места: 7+1
Брой врати: 5

70.00 /ден

за 30+ дневен наем

frontex-logo   Nu-Boyana-Logo    walmark2

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми