Резервирай кола под наем

Товарни коли и бусове под наем в София

Ако се нуждаете от  по-голям товарен автомобил, който може да управлявате с шофьорска книжка "Б категория", при нас може да намерите следните деветместни бусове: Опел ВивароФорд Турнео. Всички бусове от този клас са от последно поколение. Тези бусове под наем са подходящи за да преместите целия багаж от своя дом или офис. 

Ако се нуждаете от допълнителна информация или съдействие, можете да се свържете с нашите консултанти на  02 417 35 35 или 0700 89 083, за да направите най-добрия избор на кола под наем според вашите конкретни нужди.

Прочети повече

 

По какви поводи бихте могли да заложите на товарен бус под наем?

 

Товарен бус под наем е чудесна опция за всеки един човек, който трябва да превози определен товар. Колкото и да не ви се занимава с подобни неща, в живота винаги идва момент, когато това е просто неизбежно. Ако притежавате шофьорска книжка "Б категория", нещата стават доста по-лесни за вас. Само трябва да откриете подходящия модел товарен бус под наем, който ще ви бъде най-комфортен за управление, и да направите съответната поръчка. А в следващите редове ще разгледаме поводите, поради които най-често е нужно залагането на товарен бус под наем.

 

Разбира се, най-честият повод за поръчване на товарен бус под наем е пренасянето на багаж. Багаж може да се пренася по множество причини. Най-разпространената сред тях е преместване в ново жилище, но съвсем не е единствена. Възможно е да си пренасяте голямо количество багаж и при постъпване на работа в нов офис, както и при заминаване на почивка или екскурзия с приятели. Каквата и да е причината, поръчването на товарен бус под наем ще ви улесни доста и ще направи задачата ви по пренасяне на багажа значително по-малко неприятна и досадна.

 

При обзавеждане на дом или офис също би било удачно да заложите на товарен бус под наем. В противен случай пренасянето на необходимата мебелировка и интериорни елементи би се превърнало в тежка и дори непосилна за изпълнение задача. С помощта на надеждния товарен бус под наем е възможно дори да пренесете всички неща наведнъж и да съкратите доста времето за тази дейност. Единствено е нужно при поръчката на товарен бус под наем да сте наясно какво точно ще пренасяте и колко пространство ще ви бъде нужно.

 

Заложете без никакво колебание на товарен бус под наем и когато става въпрос за изпълнение на определени професионални ангажименти. Ако пренасянето на големи товари не е част от ежедневната дейност на бизнеса ви, а само периодична необходимост, не е задължително да си купувате нов товарен бус. Все пак трябва да се има предвид, че поддръжката на такъв тип превозно средство изисква значително количество разходи. Така че в редица случаи поръчването на товарен бус под наем би могло да ви излезе много по-изгодно от финансова гледна точка и да ви спести излишни разходи.

 

 

Каква информация да изисквате при поръчка на товарен бус под наем?

 

Когато поръчвате товарен бус под наем, трябва да изисквате колкото се може повече информация за неговото състояние и характеристики. По-надолу ще изведем аспектите, на които трябва да се обърне най-голямо внимание при поръчка на товарен бус под наем:

 

Товарен бус под наем: В какво състояние се намира превозното средство? Трябва да сте сигурни, че си поръчвате товарен бус под наем, който е нов или пък отлично запазен. Изискайте информация за състоянието, в което се намира съответният товарен бус под наем, както и за това дали е имал някакви повреди или неизправности. Все пак когато превозвате даден товар до своя дом, офис или друга локация, бихте искали да сте сигурни, че няма да се получат непредвидени инциденти на пътя, нали?

 

Товарен бус под наем: С какво багажно пространство разполага? Обърнете внимание и на това с какво багажно пространство разполага набелязаният от вас товарен бус под наем. Въпросното багажно пространство задължително трябва да бъде съобразено с вида и количеството на товара, който ще превозвате. Най-добрият вариант е да се насочите към товарен бус под наем, който би ви позволил да превозите съответния товар посредством само един курс.

 

Товарен бус под наем: На каква цена ви се предлага? Разбира се, няма как да не вземете предвид и цената, на която ви се предлага услугата по отдаване на товарен бус под наем за определен период от време. Търсете максимално конкурентната и изгодна цена за товарен бус под наем, но само при условие, че ви се предоставя превозно средство, което е наистина способно да гарантира необходимите нива на сигурност и комфорт при превозване на различни товари.

 

Товарен бус под наем: Можете ли да видите мнения и отзиви от настоящи и предишни клиенти? Хубаво е компанията, предлагаща ви услугата за отдаване на товарен бус под наем, да бъде възможно най-открита и прозрачна в своята дейност. Така че съвсем спокойно можете да поискате отзиви и препоръки от настоящи и предишни клиенти, за да сте сигурни в качеството и надеждността на нейните услуги.  

 

Товарен бус под наем от Юнивърсъл Кар Рент  

 

Товарен бус под наем от Юнивърсъл Кар Рент: Първокласни превозни средства - Юнивърсъл Кар Рент ви дава възможност да си поръчате товарен бус под наем от реномирани модели като Опел Виваро и Форд Турнео. Ще получите първокласен товарен бус под наем с девет места и багажно пространство, което ще ви бъде напълно достатъчно за пренасяне  на целия багаж от вашия дом или офис.

 

Товарен бус под наем от Юнивърсъл Кар Рент: Конкурентни цени - Юнивърсъл Кар Рент предлага едни от най-конкурентните и достъпни за българския пазар цени по отношение на услугите за отдаване на товарен бус под наем. А още по-важното е, че сме се доказали като максимално конкурентна и надеждна фирма, която никога не би „сюрпризирала“ клиентите си със скрити такси или плащания.

 

Товарен бус под наем от Юнивърсъл Кар Рент: Богат опит в сферата - Юнивърсъл Кар Рент е фирма, която разполага с над 10-годишен опит в rent a car обслужването. Благодарение на този опит сме се научили да разпознаваме добре нуждите на различните клиенти и да им предлагаме най-подходящите за тях оферти и планове.

 

Товарен бус под наем от Юнивърсъл Кар Рент: Допълнителни екстри -  бихме могли да ви предложим и редица допълнителни екстри по отношение на услугата „Товарен бус под наем“. От професионален шофьор до специализирана помощ във връзка с пренасянето на съответните товари – свържете се с нашите консултанти за повече информация и съдействие.   

 

По какви поводи бихте могли да заложите на товарен бус под наем?

Каква информация да изисквате при поръчка на товарен бус под наем?

Товарен бус под наем от Юнивърсъл Кар Рент  

Филтър 
  • категория
  • производител
  • места
  • гориво
  • климатик
  • скоростна кутия
  • Обем
  • цена

За съжаление няма автомобили, които отговарят на зададените критерии.

Централен Офис
02 417 35 35
0700 89 0 83
booking@uni-carrent.com
ул. Неделчо Бончев 10
Офис "Позитано"
+359 2 417 35 35
booking@uni-carrent.com
ул. Позитано 9B София, България
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми