Автомобиль в настоящий момент недоступен для проката.

Пежо 206

Вземете Пежо 206 под наем в София на максимално изгодна цена от рентакар компания Юнивърсъл Кар Рент.

Компактното Пежо 206 е отличен избор за автомобил под наем, с който да покорите града. Лесен за паркиране, маневрен и добре оборудван - този малък и практичен автомобил изненадва с отличното си поведения на пътя, а непреходният му дизайн е една от многото причина моделът да е толкова популярен и днес.

Цени за наем на автомобила по периоди

Скорости МКПП
Пассажиры 4+1
Топливо бензин
Количество дверей 5

  • 24-часовый прокат
  • Неограниченный пробег
  • Основное страхование автомобиля
  • Полное техническое обслуживание
  • 24-часовая бесплатная дорожная помощь
  • Полное техническое обслуживание
  • подменный автомобиль в случае аварии
  • Виньетная наклейка для автомагистралей

Информация за колата:

Представения от Юнивърсъл Кар Рент Пежо 206 е кола, която се е наложила години наред на европейския пазар като най-популярен модел, благодарение на своето доказано добро поведение на пътя. Не случайно веднага след излизането на модела обемите на продажбите му надхвърлят многократно очакванията.

Автомобил под наем Пежо 206Той печели значителен брой привърженици и заради своя изключителен дизайн, много добре подбрани елементи и различни варианти в зависимост от видовете оборудване, а това е нехарактерно за пазарния сегмент на малките автомобили.

Този компактен модел е подходящ за градските условия и особено за хората, решили да се възползват от рентакар услугите на Юнивърсъл Кар Рент. При него с голяма лекота ще маневрирате по натоварените булеварди и улици, а динамичният трафик няма да представлява проблем за вас.

Управлението му е изключително леко и ви осигурява прецизност при движението на високо ниво. Държите абсолютен контрол върху автомобила във всеки един момент и можете да сте сигурни и стабилни на пътя.

Маневри от всякакъв вид няма да представляват трудност за вас, благодарение на динамичното поведение на автомобила. Дамите оценят високо тази способност на Пежо 206, защото много по-лесно се справят с неочаквани ситуации на пътя.

Защо да изберем Пежо 206 под наем?

Намирането на парко места е трудност в големите градове, но точно това е едно от големите предимства на автомобила. Със своите малки размери много по-бързо ще се ориентирате в градската среда и ще подберете идеалното място за паркиране.
Рент а кар София Пежо 206

Пежо 206 е характерно и със своята икономичност. Когато ви се налага да изминавате по-големи разстояния, можете да се доверите на него. Разходът, които има е впечатляващо малък и ви спестява значителна инвестиция в гориво.

Освен динамично управление на пътя, лесен контрол на волана и голяма маневреност, вие ще се насладите и на удобството при карането на автомобила. Той осигурява комфорт в следствие на доброто му окачване.

Да не забравяме и простора в предната част на автомобила. Въпреки малките си размери, Пежо 206 предоставя голямо пространство на шофьора и спътника до него, което увеличава комфорта от шофирането на този модел автомобил.

Багажника на колата от Юнивърсъл Кар Рент не е сред най-големите, но в него спокойно можете да поберете два средно големи куфара, напълно достатъчен багаж за хубава почивка или екскурзия.

Централен Офис
02 417 35 35
0700 89 0 83
booking@uni-carrent.com
ул. Неделчо Бончев 10
Офис "Позитано"
+359 2 417 35 35
booking@uni-carrent.com
ул. Позитано 9B София, България
This site uses cookies. Learn more here.
Приеми
This site uses cookies. Learn more here.
Приеми