Автомобиль в настоящий момент недоступен для проката.

Шевролет Каптива джип под наем в София

Вземете Шевролет Каптива под наем на много изгодна цена от рентакар компания Юнивърсъл Кар Рент в София.

Скорости АКПП
Пассажиры 5
Топливо бензин
Количество дверей 5

  • 24-часовый прокат
  • Неограниченный пробег
  • Основное страхование автомобиля
  • Полное техническое обслуживание
  • 24-часовая бесплатная дорожная помощь
  • Полное техническое обслуживание
  • подменный автомобиль в случае аварии
  • Виньетная наклейка для автомагистралей

Шевролет Каптива 4×4 е високопроходим SUV с градски облик. Той е сред най-предпочитаните автомобили в този клас от моделите на Юнивърсъл Кар Рент.

Без преувеличение можем да обявим Шевролет за първообраза на съвременните SUV автомобили. Преди 70 години именно той обединява всички необходими характеристика, извлечени от натрупания опит, в своя модел Каптива.

Външен вид на колата

Рент ШевролетШевролет Каптива има елегантна визия и предоставя невероятно голям комфорт на водача и пасажерите му. Той преизпълва пространствената концепция на купето, като предоставя възможност за допълнителен трети ред седалки, които иначе са "прибрани" в багажника. Така седящите места нарастват от 5 на 7.

Ще останете приятно изненадани от лекотата на кормилната система. Шевролет Каптива притежава един от най-леките волани, който дава възможност за пълен контрол над движението му. При паркиране няма да имате никакви проблеми, благодарение на камерата за обратно виждане и паркинг асистента.

Автоматичната скоростна кутия допринася за приятното усещане при шофиране в града. Седалките са големи и създават допълнително удобство, а от позицията на водача има ясна видимост навсякъде.

Купето е шумоизолирано и нормалният шум от движението няма да наруши приятната атмосфера вътре. Багажникът побира от 465 л до 930 л. Возията на Шевролет Каптива се определя като мека и приятна за този клас автомобили.

Когато условията на пътя са тежки, най-вече през зимните месеци, наемете тази кола и се възползвате от всички нейни предимства. Този SUV се справя с лекота на дълги разстояния и повече от перфектно на пресечен терен. С високопроходимия Шевролет Каптива ще достигнете до всякакви труднодостъпни места.

Надеждност при автомобила

Кар рент СофияМожете да сте абсолютно сигурни в надеждността на автомобила върху всякакъв терен. Автоматичната трансмисия плавно превключва предавките. За големите наклони на пътя Шевролет Каптива е снабден със система за подпомагане на спускането.

Системата 4×4 предоставя добро сцепление на гумите. Задвижването на четирите колела при нормални условия се насочва към предния мост, а при нужда се разпределя равномерно. Наред с всичко казано дотук, този модел е снабден с пълен набор от въздушни възглавници.

Един много голям полюс за Шевролет Каптива 4×4 под наем е ниският разход на гориво, който се движи в граници между 7,5 л и 8,2 л на 100 км.

Централен Офис
02 417 35 35
0700 89 0 83
booking@uni-carrent.com
ул. Неделчо Бончев 10
Офис "Позитано"
+359 2 417 35 35
booking@uni-carrent.com
ул. Позитано 9B София, България
This site uses cookies. Learn more here.
Приеми
This site uses cookies. Learn more here.
Приеми